1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Ne pregatim pentru a doua etapa a ...

Ne pregatim pentru a doua etapa a campaniei "Totul despre asigurarile de sanatate"

A ramas mai putin de o saptamana pana la lansarea celei de-a doua etape a campaniei nationale de informare "Totul despre asigurarile de sanatate", care se va desfasura intre 15 si 31 ianuarie a.c.

Demersul "Totul despre asigurarile de sanatate" este o campanie nationala de informare dedicata asigurarilor de sanatate, dar si unui stil de viata sanatos. Obiectivele demersului includ, printre altele, promovarea beneficiilor oferite de asigurarile de sanatate, promovarea unui stil de viata sanatos, dar si schimbarea comportamentului romanilor din unul pasiv in unul pro-activ atunci cand vine vorba de sanatatea lor.

In cadrul campaniei, romanii au ocazia de a vorbi cu Inimila - primul chatbot care ofera informatii despre asigurarile de sanatate, dar si sfaturi despre un stil de viata sanatos, dar si de a raspunde mai multor provocari lansate sub forma de concursuri.

Campania este initiata de APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor si este realizata cu sprijinul ISF, UNSAR, UNSICAR si PRBAR, fiind sustinuta de EUROINS Romania, AEGON Asigurari, SIGNAL Iduna Asigurari, DESTINE Broker, INTER Broker, ASIGEST Broker, RENOMIA SRBA Insurance Broker, DAW Management, GLOBASIG Broker si OTTO Broker.

Mesajele campaniei sunt transmise de RFI Romania, Revista BIZ si ziuaveche.ro in calitate de Parteneri Media.

Mai multe detalii despre proiect sunt disponibile pe totuldespreasigurari.ro/sanatate, pe paginile de Facebook Totuldespreasigurari.ro, Asigura-te si XPRIMM, dar si pe Instagram.