1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Mihai SARBU s-a alaturat echipei ...

Mihai SARBU s-a alaturat echipei UNIQA in cadrul Directiei Brokeri

Incepand cu luna aprilie 2020, Mihai SARBU s-a alaturat echipei UNIQA in cadrul Directiei Brokeri, in calitate de Director Regional - Canal Vanzari Brokeri pentru regiunea Bucuresti.

Experienta celor 17 ani de activitate in domeniul asigurarilor din Romania a fost consolidata in principal in zona dezvoltarii relatiilor cu brokerii parteneri, asumandu-si roluri in structurile de vanzari din cadrul unor companii de top din industrie, pana la nivelul de Director National de Vanzari.

Intr-o etapa profesionala anterioara, Mihai SARBU a facut parte din echipa UNIQA in structura de Management Brokeri si Inspectori Coordonatori Brokeri din cadrul Sediului Central al companiei.

Anterior acestei noi pozitii, Mihai a facut parte din echipa CertAsig Asigurare si Reasigurare pentru o perioada de peste patru ani. El a mai lucrat si in companii precum ASIROM, ARDAF, GENERALI, CITY Insurance si FORTE Asigurari, conform profilului sau de pe LinkedIn.

"Imi face o deosebita placere sa ma intorc in UNIQA, companie care mi-a influentat pozitiv cariera. Sunt convins ca experienta pe care am capatat-o in domeniul asigurarilor si expertiza in lucrul cu brokerii ma vor ajuta sa dezvolt activitatea UNIQA in aceasta zona. Sunt adeptul consolidarii unor relatii pe termen lung, bazate pe profesionalism si respect reciproc, iar principiile UNIQA si echipa cu care lucrez imi dau incredere ca vom reusi sa imbunatatim relatiile cu brokerii parteneri, oferind experiente de cea mai buna calitate clientilor nostri", a declarat Mihai SARBU.