1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
MediHelp, in parteneriat cu AXA, ...

MediHelp, in parteneriat cu AXA, lanseaza noi pachete de asigurari de sanatate cu acoperire internationala

MediHelp International si AXA Partners, cu sprijinul AXA-Global Healthcare, au anuntat un parteneriat strategic, prin care ofera noi pachete de asigurari private de sanatate cu acoperire internationala, cu o limita de pana la 3 milioane de euro, in functie de planul ales.

Asigurarea MediHelp International Plans ofera acces la o retea de peste 1,4 milioane de clinici private din intreaga lume, clinici partenere ale AXA Global Health, companie membra a AXA International Group.

Clientii pot alege dintre cele 5 planuri de asigurare de sanatate privata cu acoperire internationala, cu urmatoarele pachete de acoperire:
- Blue: servicii de sanatate de maxim 500.000 euro, doar in Europa
- Azure: servicii de sanatate de maxim 1,2 milioane de euro, doar in Europa
- Cobalt: servicii de sanatate de maxim 1,5 milioane de euro, in intreaga lume
- Admiral: servicii de sanatate de maxim 2 milioane de euro, in intreaga lume
- Royal: servicii de sanatate de maxim 3 milioane de euro, in intreaga lume

Mai multe detalii despre cele 5 planuri gasiti pe site-ul MediHelp.

"MediHelp International, unul dintre cei mai importanti furnizori de asigurari private de sanatate din Europa Centrala si de Est, incepe un nou capitol cu AXA Partners, cu sprijinul AXA-Global Healthcare, ambele facand parte din Grupul AXA, una dintre cele mai mari companii de asigurari din lume. Scopul acestei colaborari este de a oferi cea mai de incredere solutie pentru asistenta medicala la cele mai inalte standarde, prin pachete complexe de asigurare, atat din punct de vedere al beneficiilor, cat si al serviciilor furnizate", au precizat oficialii MediHelp.

Noile pachete de asigurare privata de sanatate cu acoperire internationala faciliteaza accesul la asigurare oriunde in lume, iar cu deschiderea la reteaua AXA- Global Healthcare, clientii pot fi siguri ca primesc acces la asistenta medicala indiferent unde se afla, printr-o retea a peste 1,4 milioane de furnizori medicali de pe tot globul.

Mai mult, MediHelp a creat noi servicii, disponibile prin aceste planuri de asigurare, cum ar fi: telemedicina, un call center 24/7 in limba romana si un nou instrument de plata. In egala masura, compania a pastrat o serie de beneficii vitale, printre care acoperirea in caz de pandemii precum COVID-19.

Potrivit companiei, colaborarea directa cu companiile de brokeraj va facilita distributia catre un numar mult mai mare de persoane direct interesate de solutii inovative pentru asigurarea sanatatii. Expertiza extinsa si toate imbunatatirile disponibile pentru a satisface asteptarile si nevoilor clientilor certifica noul statut al MediHelp: acela de creator de produse.

"Produsele dezvoltate raspund nevoilor pregnante intalnite in piata si completeaza serviciile furnizate in cei 16 de ani de activitate ai MediHelp in Romania. Noul parteneriat a fost construit astfel incat sa ofere cat mai multor oameni serviciile medicale atat de necesare, oriunde in lume si indiferent de natura problemei de sanatate", completeaza Laura AFRASINE, Director General MediHelp International.

"Noul partener MediHelp International este AXA Partners si face parte din Grupul AXA, cu peste 70 de ani de experienta in asigurari, prezent in 57 de tari, cu aproximativ 108 milioane de clienti.

Partenerii AXA, cu sprijinul AXA Global Healthcare, sunt incantati sa incheie acest parteneriat cu MediHelp International. Recunoscand consecventa si inovatia MediHelp International ca fiind unul dintre furnizorii principali de solutii de asigurari de sanatate din Romania si Europa de Est, acest parteneriat incepe intr-o perioada importanta, cu atat de mult accent pe nevoia de asistenta medicala si se aliniaza la dezvoltarea extinsa a solutiilor de Protectie a Sanatatii in cadrul grupului AXA", a afirmat Tomas MRNKA - Director de vanzari AXA Partners.