1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

METROPOLITAN Life SAFPAP lanseaza varianta actualizata a platformei digitale Pensia Ta

METROPOLITAN Life SAFPAP continua investitiile in digitalizare si imbunatatirea calitatii serviciilor si vine in sprijinul participantilor cu versiunea imbunatatita a platformei digitale Pensia Ta METROPOLITAN Life. Portalul se adreseaza tuturor participantilor la fondul de pensii administrat privat METROPOLITAN Life, este disponibil la adresa pensie.METROPOLITANlife.ro si poate fi accesat prin browser, atat pe desktop, cat si pe dispozitive mobile.

Pentru a le oferi participantilor sai informatii complete cu privire la Pensia Pilon II si pentru a facilita accesul acestora la datele cu privire la situatia contului lor de pensie privata obligatorie, METROPOLITAN Life SAFPAP relanseaza platforma digitala, o versiune upgraded, mai simplu de navigat, prin care acestia isi pot consulta situatia financiara, cat si alte informatii utile. Lansata initial in 2008, platforma a beneficiat de imbunatatiri semnificative de interfata, functionalitate si experienta a utilizatorului, aliniate la tendintele pietei si gandite pentru a facilita accesul participantilor la informatiile de interes pentru acestia.

"Participantii METROPOLITAN Life SAFPAP si accesul facil al acestora la informatii cu privire la Pensia Pilon II sunt constant o prioritate pentru noi. Apreciem parteneriatul si increderea acordata de participantii nostri si intelegem importanta transparentei in ceea ce priveste viitorul lor financiar. Ne bucuram, asadar, ca putem reafirma, inca o data, angajamentul de a crea procese simple, in acord cu nevoile participantilor nostri prin aceste imbunatatiri aduse platformei Pensia Ta METROPOLITAN Life." a declarat Oana VELICU (foto), Director General METROPOLITAN Life SAFPAP.

 

Potrivit oficialilor, platforma digitala ofera acces online la informatii precum contributiile lunare virate de angajator in contul de Pensie Pilon II, evolutia sumelor din cont, cat si valoarea totala la zi a contului. Mai mult decat atat, din platforma se poate consulta si evolutia valorii unitare a activului net, care reflecta performanta investitionala a fondului de pensie, de la infiintare pana in prezent, Pensiile Pilon II reprezentand un instrument financiar cu beneficii maximizate pe termen lung. De asemenea, participantii isi pot actualiza datele de contact la care doresc sa primeasca informarea anuala sau alte comunicari transmise de catre METROPOLITAN Life SAFPAP.