1asig.ro
1asig.ro
LEADER TEAM Broker a intermediat ...

LEADER TEAM Broker a intermediat polite de 5,6 milioane euro in 2019

5 min. / 1.540 cuvinte
LEADER TEAM Broker a intermediat, in anul 2019, prime in valoare de 5,6 milioane de euro, in crestere cu 26% fata de anul anterior. In acelasi timp, veniturile companiei au avansat cu 22%, aproape de pragul de 1 milion de euro.

PROMO


Chiar daca asigurarile auto standard - RCA si CASCO si-au pastrat o pondere semnificativa in portofoliul primelor intermediate de companie, asigurarile de sanatate si viata au devenit a III-a cea mai importanta polita in top, pe clase de asigurari, cu o pondere de 13,5%. In 2019, una din zece polite intermediate a venit din domeniul property, in timp ce politele de raspunderi au reprezentat 8%.

"2019 a fost anul in care am pus accentul pe dezvoltarea porfoliului, pe lansarea de produse complet noi, adaptate sau in anticiparea nevoilor pietei romanesti si internationale. Revolutia tehnologica pe care o parcurgem la nivel global, reglementarile noi ce decurg din calitatea noastra de stat european sunt purtatoare de noi categorii de riscuri carora trebuie sa le venim in intampinare cu produse care actioneaza ca o veritabila plasa de siguranta atat pentru companii cat si pentru persoane fizice", a explicat Razvan Rusu, Fondatorul LEADER TEAM Broker de asigurari.

In 2019, compania LEADER TEAM, care reprezinta in Romania produse ale societatilor de asigurari de pe piata Lloyd's, a introdus in portofoliu mai multe polite de asigurare corelate cu nevoile identificate in piata locala, produse care au reusit sa performeze la scurt timp de la lansare.

"Polita de asigurare de risc cibernetic (cyber risk) si raspundere profesionala dedicata companiilor IT&C, produs dedicat companiilor din domeniul tehnologiei, au fost extrem de apreciate de Fintech-urile romanesti cu activitate internationala. Produsele sunt cu atat mai interesante cu cat acopera si amenzile GDPR ce decurg din expunerea datelor clientilor in afara companiei, risc care, cel putin pe piata locala are nevoie de management aplicat. Tot anul trecut, in parteneriat cu AXA Global Healthcare, am introdus in portofoliul nostru din Romania produsul Foundation si serviciul de telemedicina Doctor in my Pocket", a declarat Alexandra Elena DURBACA, Director Executiv, LEADER TEAM Broker.

In 2020, reprezentantii companiei spun ca LEADER TEAM Broker se va concentra pe consolidarea portofoliului si pe cresterea nivelului de informare a publicului cu privire la necesitatea si utilitatea asigurarilor dar si la personalizarea produselor de asigurare. Totodata, auditul programului de asigurare din companii si auditul beneficiilor pentru angajati va fi o prioritate pentru broker.

1.621 accesari