1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Intre traditie si inovatia adusa de responsabilitate

La peste 5 luni de la debutul pandemiei de COVID-19 in Romania, continuam sa fim prinsi intre nevoia de a ne intoarce la "normalitate" si necesitatea de a respecta, in continuare, toate masurile de protectie si de distantare sociala, deoarece amenintarea nu a trecut inca.

Cu toate ca toate industriile au fost cu siguranta afectate, evenimentele offline, in forma lor clasica, au fost printre primele "victime" ale pandemiei si raman, in prezent, blocate, din cauza riscului pe care il pot reprezenta. Locul lor a fost preluat, rapid, de intalnirile si conferintele online. Desi sigure si extrem de accesibile, acestea, insa, nu pot inlocui cu totul nevoia de interactiune directa cu ceilalti si nu pot reda atmosfera unui eveniment clasic.

Chiar si in pandemie, insa, traditia evenimentelor clasice poate fi mentinuta, daca este adaptata normelor de siguranta si reinventata sub prisma responsabilitatii. Tocmai de aceea, astazi, 26 august, intr-o premiera absoluta pentru piata de specialitate, se desfasoara cea de-a XX-a editie a Galei Premiilor Pietei Asigurarilor.

Eveniment asteptat cu multa nerabdare de reprezentantii companiilor de asigurari si de brokeraj, aceasta se desfasoara intr-un context cu totul diferit si intr-un format original, marca XPRIMM. Intalnirea este gazduita de Clubul Diplomatic.

Pentru prima data in 20 de ani, formatul Galei s-a schimbat fundamental. Insa traditia din spatele acestui eveniment ramane nealterata. Ne bucuram sa va avem alaturi de noi!