1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

GRAWE Romania are un nou Director de Vanzari

Incepand din luna septembrie a.c., Dragos CALIN este noul Director de Vanzari al companiei GRAWE Romania. Desemnarea sa in aceasta functie reprezinta o decizie strategica vizand dezvoltarea vanzarilor si cresterea standardelor de calitate si profitabilitate in contextul extinderii afacerilor companiei pe domeniul asigurarilor auto.

Dragos CALIN are o experienta de peste 20 ani in domeniul asigurarilor, acumulata in companii precum GENERALI, GROUPAMA si ASIROM. Ca Director de Vanzari al GRAWE Romania, va conduce echipa de vanzari directe si va gestiona parteneriatele cu brokerii, contribuind fundamental la strategia de business. Obiectivul principal al activitatii sale il constituie extinderea bazei de clienti a companiei prin dezvoltarea fortei nationale de vanzari si a retelei de intermediari.

"Suntem incantati sa il integram pe Dragos CALIN in echipa noastra. Un profesionist de asemenea anvergura va aduce fortei de vanzari solutii noi si un plus de energie si va contribui la consolidarea pozitiei Grawe pe piata asigurarilor din Romania. Ne bazam, deopotriva, pe experienta lui Dragos CALIN in cresterea si stabilizarea echipelor de vanzare, pe calitatile manageriale demonstrate in intreaga activitate, ca si pe excelenta cunoastere a pietei asigurarilor. Misiunea sa va fi esentiala pentru directia strategica a companiei catre extinderea vanzarilor retail", a declarat Paul SWOBODA, Presedintele Directoratului, GRAWE.

GRAWE Romania face parte din grupul austriac GRAWE, care perpetueaza o istorie inceputa in anul 1828. Compania, aflata in topul primilor 10 asiguratori de viata la nivel national, este prezenta in Romania de 18 ani. La finalul anului 2017, Grawe a inregistrat un volum de prime brute subscrise de 53,69 milioane lei si un total al activelor de peste 443 milioane lei.