1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Fii sanatos!

Fii sanatos!

In aceasta perioada, sanatatea este mentinuta in atentia noastra. Pandemia continua sa fie pe prima pagina a stirilor zilnice, atragandu-ne atentia ca suntem supusi riscului unei imbolnaviri pe care nu ne-o dorim. Concomitent, sistemul de sanatate public este sufocat de influxul de pacienti adus de COVID-19. De asemenea, in ultimii ani, se remarca un interes in crestere al romanilor pentru asigurarile de sanatate, alaturi de o orientare din ce in ce mai mare catre un stil de viata sanatos.

In acest context, este imperios necesar ca romanii sa realizeze ca, prin intermediul unei asigurari de sanatate, se pot indrepta catre sistemul privat, si, de asemenea, ca este imperios necesar sa fie atenti atunci cand vine vorba de sanatatea lor si de stilul lor de viata.

Tocmai de aceea, APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor transforma luna februarie in Luna Asigurarilor de Sanatate. Campania nationala de educatie financiara si de informare are ca obiectiv principal schimbarea comportamentului romanilor din unul pasiv in unul pro-activ, atat in ceea ce priveste incheierea de asigurari de sanatate, cat si un stil de viata sanatos.

Proiectul se desfasoara cu sprijinul UNSAR, iar Partenerii acestuia sunt: ALLIANZ-TIRIAC Asigurari, METROPOLITAN Life, EUROINS Romania, GROUPAMA Asigurari, DESTINE Broker, SIGNAL IDUNA, MERCER MARSH Benefits, PRO Fiduciaria, GrECo Romania, FUNK Broker, RENOMIA SRBA Insurance Broker, CAMPION Broker, DAW Management Broker, INTER Broker, AON Broker, GLOBASIG Broker si HOBBIT Broker. Partenerii media ai proiectului sunt RFI Romania, Asiguropedia, Revista BIZ si Ziua Veche.

Va invitam alaturi de noi! Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina de Facebook totuldespreasigurari.ro, pe totuldespreasigurari.ro, dar si pe Instagram/totuldespreasigurari.