1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Fii propriul tau agent de marketing!

Cristian ANGHEL CAPITAL&ALLIANCE Private Pensions a lansat, in cadrul unei conferinte de presa organizata ieri, programul "Fii propriul tau agent de marketing!".
Astfel, prin intermediul acestui program, toate persoanele eligibile pentru a adera la un fond de pensii administrat privat pot sa se autorizeze ca agenti de marketing, in colaborare cu aceasta companie.

Implicandu-se in acest program, fiecare persoana va putea alege in cunostinta de cauza si in mod independent un fond de pensii din cele zece cu care colaboreaza in prezent CAPITAL&ALLIANCE.
In acest mod, brokerul se asteapta sa recruteze intre 10.000 si 100.000 de agenti, din care sa selecteze ulterior o serie de consultanti financiari care sa formeze prima retea de brokeri profesionisti din Romania.

"Propunem romanilor sa ia atitudine si sa se informeze inainte de a-si alege pensia dorita, pentru ca credem in egalitatea sanselor. Totodata, fiecare agent de marketing va putea beneficia de o schema avantajoasa de comisionare pentru munca depusa, deci fiecare va fi remunerat pentru decizia sa", a declarat Cristian ANGHEL, Director General CAPITAL&ALLIANCE.

In acelasi timp, brokerul isi propune ca, incepand din primavara anului viitor, sa ofere posibilitatea directionarii contributiei pentru Pilonul II catre fonduri de pensii autorizate in Uniunea Europeana.
CAPITAL&ALLIANCE a fost autorizat ca broker de pensii private prin decizia CSSPP nr. 122/05.09.2007.