1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Fii mai bun

Undeva, printre postarile de pe Facebook dedicate sarbatorilor ce se apropie cu pasi repezi, a aparut si o afirmatie in care se ascunde, poate, ceva mai mult adevar decat ar trebui: "De Craciun, fii mai bun. Doua zile trec repede!"

Sarbatorile de iarna nu trebuie sa fie, insa, singurul prilej pentru "a face fapte bune". Fiecare pas, oricat de mic, fiecare gest, indiferent de magnitudinea lui, in directia potrivita, contribuie la schimbarea pe care ne-o dorim cu totii.

Cresterea gradului de educatie financiara, dar si un grad mai mare de siguranta rutiera sunt doar doua dintre schimbarile pe care noi vrem sa le aducem in lume. Si, din fericire, pe acest drum, nu suntem singuri.

Le multumim, astfel, tuturor celor care sunt alaturi de noi, an dupa an, in cadrul unor proiecte precum "FII TREAZ LA VOLAN!" sau "Octombrie - Luna Asigurarilor de Locuinte" - doua campanii care au ajuns deja la multiple editii -, dovedindu-ne, astfel, ca faptele bune se construiesc impreuna si nu doar de sarbatori.

Sa ne reintalnim, cu bine, in anul urmator, cu tot mai multe campanii care sa aduca... schimbarea.