1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Fii atent la neatentie! - #FiiTreazLaVolan

Vara asta e despre atentia la neatentie! Cea de-a treia etapa a campaniei nationale de preventie si siguranta rutiera FII TREAZ LA VOLAN a demarat in plin sezon de vacante, cand multe masini sunt pregatite de drumuri lungi. E sezonul in care orasele se mai elibereaza, dar autostrazile (pe unde se pot gasi) si drumurile nationale se umplu de turisti dornici sa ajunga fiecare in oaza lui de relaxare.

Din pacate, evenimentele rutiere mediatizate in ultima perioada ne arata ca avem o problema - una importanta, pe care o lasam sa se dezvolte fara sa realizam. Nu suntem atenti la propriile noastre momente de neatentie. Dependenta de telefonul mobil si dorinta de a fi online oricand si oricum pun vieti in pericol in fiecare moment, iar pe unele le-au si luat deja.

In acest context, campania FII TREAZ LA VOLAN din 2018 si-a stabilit ca obiectiv sa traga un semnal de alarma cu privire la desele momente in care lasam neatentia sa ne puna in pericol in trafic. Si nu vorbim numai de telefonul mobil. Muzica data tare, discutiile cu pasagerii din masina, momentele in care mancam sau bem in timp ce conducem sunt toate factori de risc la care ne expunem fara sa ne gandim.

Printr-o serie de experimente video, o brosura informativa gratuita, interviuri cu specialisti in siguranta rutiera si piloti de raliu, infografice sugestive, sondaje online, un portal informativ promovat cat mai bine prin social media si nu numai, campania isi propune sa duca mesajul sau cat mai aproape de soferii romani.

Orice forma de sustinere ajuta! Asa ca, daca si tu crezi in cauza acestei campanii, nu ezitati sa dai share si sa distribui in toate formele posibile mesajele sale.

Site-ul oficial: www.treazlavolan.ro

Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/treazlavolan/

Contul de Instagram: https://www.instagram.com/treazlavolan/