1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
FAST Brokers va intermedia ...

FAST Brokers va intermedia asigurarea D&O a sefilor Termoenergetica

FAST Brokers a castigat o licitatie organizata de Compania Municipala Termoenergetica pentru servicii de asigurare de raspundere civila tip "Directors and Officers Liability" (D&O), care vor acoperi membrii Consiliului de Administratie si directorul general ai societatii.

Brokerul a fost singurul ofertant.

Estimata la 750.000 lei, polita a fost semnata pentru aceeasi suma.

Conform documentatiei, suma asigurata a fost stabilita la 12 milioane de euro, din care doua milioane de euro pentru administratori si 10 milioane de euro pentru directorul general.

Polita a fost incheiata pe o perioada de 12 luni.

Mai multe detalii AICI.

Termoenergetica a mai initiat o licitatie in acest scop, dar a anulat-o din lipsa de oferte. Mai multe detalii AICI.

Compania Municipala Termoenergetica Bucuresti fost infiintata prin HCGMB nr. 145/11.03.2019 si, incepand cu data de 01.12.2019, este operatorul regional al serviciului public de alimentare cu energie termica in arealul deservit de Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara Termoenergetica Bucuresti-Ilfov in baza Contractului de delegare a gestiunii directe a serviciului public de alimentare cu energie termica incheiat cu Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara Termoenergetica Bucuresti-Ilfov.

Mai multe detalii AICI.

FAST Brokers a fost infiintat in 2002, are un capital social de 200.000 lei si este controlat de Liliana si Iulian Valentin GHEORGHIU.