1asig.ro
1asig.ro

Exista viata si dupa disponibilizare?

5 min. / 1.540 cuvinte
Fara doar si poate, falimentul ASTRA Asigurari a produs un soc major in piata, atat printre asigurati, pagubiti, serviceuri sau reasiguratori, cat si in randul celor aproape 1.400 de profesionisti care au ramas fara locuri de munca.

PROMO


Lucrurile sunt agravate de situatia delicata a altor jucatori din piata si de incetarea activitatii in cazul brokerilor care nu s-au conformat noilor cerinte de capitalizare. Asta "ingroasa" numarul specialistilor in asigurari care sunt nevoiti sa puna punct si sa o ia de la capat.

Utilizand un instrument eficient, fie ca esti inspector, actuar, manager sau specialist in vanzari, poti insa descoperi ca exista viata si dupa... disponibilizare. De aproape 15 ani,

newsletter-ul XPRIMM Job a schimbat destinul a sute de candidati oferind oportunitati multiple de angajare, atat in industrie, cat si in domenii conexe pietei de asigurari.

Cum asa?

- Anunturile de recrutare ajung la peste 16.000 de abonati ai newslettere-lor XPRIMM;

- Joburile sunt publicate apoi atat in newsletter-ul XPRIMM Stiri, cat si pe portalurile 1asig.ro si asiguratori.ro, fiind mentinuta astfel o legatura directa, exclusiva si permanenta intre candidati si companii;

- Atat anunturile de recrutare, cat si alte articole de specialitate, de interes pentru toti cei care activeaza pe piata muncii sunt citite si de cei peste 1.500 de membri ai Grupurilor XPRIMM Job de pe LinkedIn si Facebook, preponderent specialisti din piata asigurarilor si din domeniile financiare.

1.848 accesari