1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Educatia financiara nu are granite

O pandemie globala care a inchis multe locuri de munca. Amenintarea constanta a unei crize economice. Incendii, inundatii, furturi, accidente rutiere, probleme de sanatate. In fata provocarilor aduse de mediul incert de astazi, educatia financiara reprezinta una dintre solutiile pe care consumatorii le au la indemana pentru a se proteja financiar de tot ceea ce li s-ar putea intampla, indiferent de locul unde se afla.

In acest context, APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor isi foloseste experienta dobandita in piata din Romania pentru a arata ca educatia financiara nu are granite si organizeaza, alaturi de BNAA - Biroul National al Asiguratorilor de Autovehicule din Republica Moldova, prima editie a unui nou proiect de educatie financiara: campania "Afla totul despre asigurari" dedicata consumatorilor din Republica Moldova.

Incepand din 19 aprilie a.c., timp de 10 saptamani, proiectul isi propune sa transforme produsele de asigurare in produse financiare mai usor de inteles si de accesat de catre consumatori, urmarind, in final, sa creasca gradul de educatie financiara si de informare cu privire la aceste produse.

Aceasta este a doua campanie de educatie financiara si de informare desfasurata de APPA in Republica Moldova, dupa proiectul "Ce faci in caz de accident?" din noiembrie 2012, care a urmarit informarea si educarea conducatorilor auto moldoveni cu privire la asigurarile obligatorii RCA si la procedurile de urmat in caz de accident.

Mesajele online vor fi distribuite prin intermediul paginii de Facebook Totul despre asigurari in Moldova, iar consumatorii vor putea accesa oricand portalul de informare totuldespreasigurari.md pentru a afla mai multe detalii despre temele abordate. Haideti alaturi de noi!