1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Dintr-o tara in alta tara

Accidentele rutiere continua sa ramana o problema de o parte si de alta a granitelor. In Romania, anul trecut, s-au inregistrat aproape 5.000 de accidente rutiere, soldate cu decesul a 1.779 de persoane si ranirea grava a altor 3.787. In Moldova, in 2020, au avut loc aproape 2.000 de accidente rutiere, in urma carora 244 persoane au decedat si 2.245 au fost ranite grav.

Este clar ca, alaturi de toate lucrurile pe care le au in comun cele doua tari, se regaseste, din pacate, si problema acuta a sigurantei rutiere.

Cauzele sunt, in ambele cazuri, multiple, insa cu certitudine printre acestea se numara si un nivel scazut al educatiei rutiere.

Tocmai de aceea, in aceasta perioada, APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor se pregateste pentru doua campanii de siguranta rutiera desfasurate sub deviza #treazlavolan - una dedicata soferilor din Republica Moldova, care va combina educatia rutiera cu informatii de baza despre asigurarile RCA si Carte Verde, respectiv a saptea editie a cunoscutei campanii FII TREAZ LA VOLAN!

"Totul despre RCA, Carte Verde si cum sa fii treaz la volan" se va desfasura intre 15 iunie si 15 iulie a.c., adresandu-se conducatorilor auto moldoveni. Acestia vor afla mai multe despre rolul asigurarilor auto obligatorii, dar si despre principalele cauze care conduc la accidente rutiere in Republica Moldova. Editia a VII-a a campaniei FII TREAZ LA VOLAN! se va desfasura in perioada iulie - septembrie 2022 si va avea ca tema "Cum sa impartim drumul", adresandu-se tuturor participantilor la trafic.

Fii alaturi de noi!