1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

De 7 ani si... mai departe

151 de cutremure de magnitudini mici si medii, 17 alunecari de teren, 9.394 de incendii (aproape 3.700 afectand locuinte), 3.227 de interventii la inundatii (1.253 de case afectate sau distruse), 10.901 de infractiuni de furt din locuinte - acestea sunt cifrele care ilustreaza peisajul riscurilor din doar primele 6 luni ale acestui an.

Dincolo de ele, apar si alte amenintari. Exista dovezi ca schimbarile climatice se manifesta si la nivelul tarii noastre, provocand, printre altele, fenomene meteorologice extreme, precum tornade sau furtuni extrem de violente.

Toate acestea se intampla pe fundalul unui grad de penetrare inca insuficient al asigurarilor de locuinte - una dintre solutiile la indemana pe care romanii le au la dispozitie pentru a se proteja financiar in fata evenimentelor ce le pot pune in pericol unul dintre cele mai importante bunuri - propria casa.

Chiar daca nu mai era nevoie, toate aceste aspecte subliniaza faptul ca, in continuare, campaniile de informare privind rolul asigurarilor de locuinte si modul in care acestea pot oferi protectia financiara in fata riscurilor care ameninta casele romanilor raman mai actuale ca niciodata.

Tocmai de aceea, demersul "Octombrie - Luna Asigurarilor de Locuinte" se reia, pentru al saptelea an consecutiv, cu detaliile de baza despre asigurarile de locuinte, dar, in premiera, si cu informatii despre masurile pe care le putem lua, fiecare dintre noi, pentru a contribui la scaderea factorilor ce contribuie la schimbarile climatice.

Ca la fiecare editie, campania va duce mesajul catre publicul tinta format din proprietarii de locuinte din Romania, in cat mai multe forme, prin toate canalele pe care le are la dispozitie. Printre acestea:
  • Un chatbot care va oferi informatii despre asigurari si masuri de siguranta a locuintei;
  • Postari cu potential de viralizare in social media;
  • Distributie de materiale informative in marile galerii comerciale, prin intermediul partenerilor campaniei;
  • ... si multe altele.