1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
De 17 ani, DESTINE Broker ...

De 17 ani, DESTINE Broker recunoaste si recompenseaza performanta

Sambata, 20 aprilie, DESTINE Broker de Asigurare - Reasigurare, parte a DESTINE Holding, una dintre cele mai apreciate companii de brokeraj in asigurari, a sarbatorit printr-o noua editie a Galei Premiilor DESTINE. La eveniment, desfasurat in Ploiesti, in cadrul Complexului Ramatuelle, au participat membri de top ai echipei Destine Broker, dar si a companiilor din cadrul Grupului Destine, reprezentanti ai companiilor de asigurare, precum si a partenerilor sau furnizorilor de servicii.

Evenimentul a fost deschis de catre Romeo BOCANESCU, Director General, DESTINE Broker si Presedinte al Consiliului de Administratie al Destine Holding, multumind asiguratorilor si partenerilor prezenti pentru suportul profesional acordat pe parcursul anului trecut, rezultatul inregistrat de companie fiind si unul obtinut cu aportul acestora.

In cadrul intalnirii au fost recompensate performantele colaboratorilor pentru rezultatele anului 2023. Ei au beneficiat de distinctii, trofee, vouchere de calatorie sau CEC-uri valorice, precum si de alte premii cu un puternic caracter motivational.

Doua din cele mai ravnite categorii au fost TOP-ul reprezentantelor si TOP-ul intermedierilor de asigurari facultative. Astfel, amintim aici Top 5 reprezentante: Ialomita, Prahova, Suceava, Bacau si Cluj si Top 5 intermedieri asigurari facultative: Ileana Plimbatoiu – Olt, Andrei Olaru - Iasi, Marian Pitigoi – Teleorman, Cristian Ciumpileac – Ialomita si Gabriel Sandu – Ialomita.

Cel mai asteptat moment al Galei Premiilor DESTINE 2023, a fost cel in care s-au decernat premiile pentru cei mai performanti colaboratori ai companiei. Trofeul BROKERUL ANULUI a fost cucerit, pentru al doilea an consecutiv, de catre Bogdan Alecu din Galati. Podiumul a fost completat de Cristian Becheru – Tg. Jiu, Ioana Musat – Ploiesti. Apoi au urmat in clasament Cornel Manta – Iasi, Doina Pacurar – Zalau si Marius Bliduti - Targu Jiu. 

Seara memorabila s-a incheiat intr-un cadru festiv, in care participantii au sarbatorit prin dans si voie buna, atat succesul lor, cat si al companiei din care fac parte, alaturi de nume consacrate din show-bizz-ul romanesc. 

DESTINE Broker, companie cu sediul central in Ploiesti, ocupa locul 3 in clasamentul general al companiilor de brokeraj din Romania, conform rezultatelor oficiale publicate in raportul ASF pe 2023, cu prime intermediate de peste 1 mld. RON pe parcursul anului trecut.