1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
DESTINE Broker premiaza din nou ...

DESTINE Broker premiaza din nou excelenta!

DESTINE Broker, parte a DESTINE Holding, una dintre cele mai relevante companii din piata de brokeraj in asigurari din Romania, aniverseaza, in 2023, 16 ani de activitate alaturi de partenerii si colaboratorii sai. Traditionalul eveniment, in cadrul caruia se premiaza performantele anului 2022, are loc duminica, 2 aprilie, a.c. la Hotel Grand Italia din Cluj Napoca.

Ca si la editiile trecute, sunt asteptati sa participe zeci de reprezentanti ai companiilor de asigurari, ai asociatiilor de profil si ai unor domenii conexe pietei asigurarilor.

"Gala Premiilor Destine" este cel mai important eveniment intern al companiei noastre. Este momentul suprem in care aprecierea si recunoasterea meritelor si performantelor celor mai buni colaboratori Destine se intrepatrund; o sarbatoare la care sunt invitati, in acelasi timp, partenerii nostri si oameni speciali impreuna cu care ne dezvoltam.

Pe de alta parte este spatiul, locul si momentul in care ne strangem mainile, ne imbratisam, ne bucuram IMPREUNA si purtam dialoguri pline de substanta (la toate nivelurile), in mod special cu partenerii nostri asiguratori, pentru un viitor de business mai consistent, ancorat la nevoile clientilor, in perioada ce urmeaza", ne-a declarat in exclusivitate Romeo BOCANESCU, Directorul General al companiei.

Destine Broker se afla pe un binemeritat loc 2 in clasamentul brokerilor, conform rezultatelor transmise de catre ASF la 9 luni, timp in care piata de brokeraj a crescut cu 37% fata de aceeasi perioada a anului trecut.