1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Cu stil, in trafic!

Numarul femeilor la volan nu mai este de mult unul mic, iar statisticile indica faptul ca femeile tind sa fie soferi mai buni - de exemplu, conform datelor Politiei Romane din 2017, raportate la numarul de permise, barbatii provoaca de 2 ori mai multe accidente si incaseaza un numar dublu de amenzi.

In acest context, initiativa "Cu stil, in trafic", care se desfasoara la inceputul lunii martie, cunoscuta si ca "luna femeilor", urmareste sa lupte impotriva stereotipurilor de gen in trafic, prin exemplul pe care il ofera femeile care au profesii "atipice" legate de zona auto, precum si femei privite cu admiratie si respect in viata lor de zi cu zi.

Obiectivele campaniei includ inlaturarea stereotipului "femeile nu sunt buni conducatori auto/ moto", precum si promovarea reusitelor feminine in domenii considerate, uneori, "atipice".

Campania "Cu stil, in trafic" este parte a demersului "FII TREAZ LA VOLAN!" si este initiata de APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor. Demersul se desfasoara cu sprijinul Partenerilor AON Romania, Consultant AA, EMOTICAR si FIM - Femei in Motorsport.

Mai multe detalii despre initiativa sunt disponibile pe pagina oficiala a campaniei, pe Facebook/treazlavolan, precum si pe Instagram/treazlavolan.