1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Cu Sprijinul Oficial al CSSPP

Primul Forum Regional de Pensii Private se desfasoara cu sprijinul oficial al Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP).
"CSSPP saluta initiativa Revistei PRIMM-Asigurari&Pensii de a promova la nivel regional noul sistem de pensii private, raspunzand astfel nevoii de informare atat a autoritatilor locale, cat si a cetatenilor in general", ne-a declarat Mircea OANCEA, Presedintele autoritatii de supraveghere, care va fi prezent, joi, 28 iunie a.c., la evenimentul de la Cluj-Napoca.

"Cu aceasta ocazie, CSSPP va lua in considerare, ca si pana in prezent, propunerile si sugestiile operatorilor si potentialilor participanti, in vederea construirii unui sistem de pensii sigur si transparent, care va asigura un nivel de trai mai bun viitorilor pensionari din Romania", a precizat oficialul citat.
Principalele teme care vor fi analizate si dezbatute cu ocazia acestui eveniment de anvergura sunt impactul reformei pensiilor si oportunitatile oferite angajatorilor si angajatilor.

La acest Forum vor participa reprezentanti ai autoritatilor centrale si locale, personalitati politice, principalii operatori din domeniul pensiilor private, lideri si specialisti in resurse umane din cele mai importante companii locale si reprezentanti ai presei.

Toate detaliile despre eveniment sunt disponibile pe site-ul oficial al Forumului: www.xprimm.ro.

Pentru inscrieri si informatii:
Daniela ALECU, Event Coordinator
Tel.: 0788.331.280, 0752.111.410
E-mail: daniela.alecu@mxp.ro