1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

#Continuam

Aceasta este deviza sub care ne-am desfasurat cu totii activitatea de la jumatatea lunii martie incoace. Am trecut prin toate starile - nedumerire, usoara panica, determinare, acceptare... si inca mai experimentam. Intre timp am iesit din starea de urgenta si am intrat in cea de alerta, de relaxare a masurilor de prevenire si combatere a efectelor pandemiei de COVID-19.

Este o situatie fara precedent si fiecare a gestionat-o cum a stiut mai bine. Piata de asigurari s-a descurcat onorabil. A dovedit ca este flexibila si ca, la nevoie, imbratiseaza rapid tot ce aduce bun digitalizarea si isi schimba stilul de a face business. A continuat si continua sa ofere servicii si suport de calitate, chiar si cu cea mai mare parte a echipelor relocate in propria sufragerie. Se poate!

Mai mult decat atat, a aratat ca este o industrie care isi cunoaste rolul si importanta in societate si nu a ezitat sa se implice. S-au facut donatii, s-a comunicat responsabil si companiile de asigurari si de brokeraj au contribuit prin mijloacele lor proprii la combaterea efectelor pandemiei COVID-19. Da, chiar si sustinerea clientilor care au avut nevoie de intelegere si pasuire in plata ratelor la asigurari reprezinta tot o forma de ajutor acordat economiei si societatii.

Echipa XPRIMM a urmat si ea acelasi scenariu si, asa cum s-a obisnuit de peste 20 de ani, si-a acordat ritmul cu cel al companiilor din piata de asigurari. Si uite asa pandemia asta ne-a adus atatea schimbari, atata treaba, atata nevoie de energie istet investita, incat uneori uitam si de COVID si ne concentram in mod real doar pe a face ce stim noi mai bine, cat de bine putem, indiferent de contextul extern. Doar asa #Continuam! Va invitam sa vedeti si sa rasfoiti si Revista PRIMM Asigurari & Pensii, intr-un nou format digital, realizata exclusiv online!