1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Celebrand performanta

"Suntem ceea ce facem in mod repetat. Prin urmare, excelenta nu este o actiune, ci un obicei", ar fi spus Aristotel, unul dintre cei mai mari filozofi greci, acum mai bine de 2000 de ani. Iar cuvintele sale raman la fel de actuale si astazi, intr-o epoca in care obiceiurile bune si actiunile repetate sunt mai importante ca niciodata.

In fiecare zi, profesionistii din piata de asigurari sunt alaturi de clientii lor si depun eforturi pentru imbunatatirea constanta a activitatii, a serviciilor si a rezultatelor din piata.

Iar an dupa an, performanta si excelenta lor sunt rasplatite in cadrul unuia dintre cele mai importante evenimente ale pietei de profil: Gala Premiilor Pietei Asigurarilor, eveniment de traditie care va ajunge joi, 25 august 2022, la editia cu numarul 22.

Cu prilejul evenimentului, asiguratorii care au inregistrat cele mai bune rezultate in anul trecut, produsele inovatoare lansate in 2022, dar si specialistii care s-au remarcat prin activitatea lor profesionala, vor fi rasplatiti cu distinctii recunoscute la nivelul pietei de profil si in afara acesteia.

Lideri si specialisti ai celor mai importante companii de asigurari si de brokeraj, dar si reprezentanti ai autoritatilor si asociatiilor profesionale si patronale se reunesc intr-o atmosfera de celebrare a performantei. Te asteptam alaturi de noi.