1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

CREDIT EUROPE, dupa preluarea de catre ERGO: Rezultatele vor fi mai spectaculoase ca in trecut

Recenta achizitie a CREDIT EUROPE Asigurari de catre grupul ERGO a reprezentat una dintre cele mai importante tranzactii din ultimii ani de pe piata locala de profil, iar integrarea in cadrul unui grup global de re/asigurari si accesarea know-how-ului acestuia vor juca un rol semnificativ in dezvoltarea viitoare a business-ului companiei din Romania, au afirmat reprezentantii managementului CREDIT EUROPE.

"Avand in vedere ca managementul companiei va avea acces la know-how-ul specific al unuia dintre cele mai mari grupuri de asigurari din lume, sunt convins ca rezultatele vor fi mai spectaculoase ca in trecut, iar produsele si serviciile vor contribui la sporirea aspectului calitativ al pietei de asigurari din Romania", a declarat Ozkan EKIZ, Presedintele Board-ului CREDIT EUROPE Asigurari.

"Consider ca aceasta tranzactie reprezinta o confirmare consistenta a calitatii dezvoltarii noastre de pana acum si sunt convins ca va aduce si mai multe oportunitati si multumire brokerilor, clientilor si echipei noastre deopotriva. Vreau sa reiterez ca viitoarea schimbare va genera doar efecte pozitive in privinta serviciilor si a relatiilor de business", a adaugat Mesut YETISKUL, Director General al CREDIT EUROPE Asigurari.

"Doresc sa multumesc, cu acest prilej tuturor brokerilor care au fost alaturi de noi in toti acesti ani, in primul rand pentru ca au avut incredere in noi, in baza unor relatii de prietenie mai vechi sau dezvoltate recent. Sunt convins ca noi toti, inclusiv partenerii nostri brokeri, vom realiza importanta tranzactiei anuntate pentru piata de asigurari din Romania", a completat Radu MANOLIU, Director General Adjunct al CREDIT EUROPE Asigurari.

CREDIT EUROPE Asigurari a reprezentat o investitie directa a grupului financiar olandez CREDIT EUROPE Group N.V., parte a FIBA Group Holding, si este autorizata in Romania pe liniile de asigurari non-life incepand cu 9 iulie 2007. Compania a fost achizitionata de catre ERGO Austria International AG, trazactia facand acum obiectul aprobarilor institutiilor de supraveghere.