1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

CFO Conference Bucuresti: Rezilienta financiara in era schimbarii

Pe 20 septembrie 2023, BusinessMark revine la Bucuresti cu un nou eveniment dedicat directorilor financiari. In cadrul celei de-a IX-a editii CFO Conference, specialistii din domeniu vor discuta despre cum reusesc directorii financiari sa creasca rezilienta companiilor si sa gestioneze scenariile de risc, intr-un mediu volatil, dominat de blocaje la nivel de supply chain, costuri ridicate, inflatie, crestere a dobanzilor, instabilitate regionala. Conferinta este sustinuta de 1asig.ro in calitate de Partener Media.

In cadrul evenimentului se va vorbi , totodata, despre structura unui departament financiar modern si impactul pe care digitalizarea il are asupra organizatiei, acordand, de asemenea, atentie provocarilor aduse de colectarea, prelucrarea si analiza unui volum de date tot mai ridicat. Cum transforma CFO-ul datele in insight valoros pentru organizatie? Cum se iau decizii in baza acestor date?

Printre vorbitori se numara:

  • Andrei BICA, CFO, Profi Rom Food
  • Alexandru BORDEA, CFO, Flip Technologies (eMAG Group)
  • Maria NITA, Sr FP&A Director, Amber
  • Mihaela NAE, CFO, evoMAG
  • Cristina SAULESCU, Partener, Cabot Transfer Pricing
  • Claudiu FUIOREA, CFO, Hyperfy
  • Otilia PETU, Founder & Managing Partner, NOA Group
  • Andreea ARTENIE, Managing Partner, Artenie, Secrieru & Partners
  • Ovidiu BUCATARU, CFO, Agricultorul Group

Moderatorul evenimentului va fi Daniel DRAGAN, Managing Partner, BusinessMark.

Evenimentul se va desfasura la JW Marriott Bucharest Grand Hotel si vizeaza o gama larga de profesionisti si lideri din domeniul financiar, care joaca un rol crucial in gestionarea si orientarea afacerilor intr-un mediu economic complex si in continua schimbare: Directori financiari, Directori generali, Consultanti fiscali, Controlleri financiari, Directori economici, Directori contabili, Financial Business Partners, Contabili, Auditori, Analisti financiari, Antreprenori.

Pentru mai multe informatii si pentru a va inregistra la eveniment, vizitati site-ul BusinessMark sau contactati compania la adresa office@business-mark.ro. Grupurile beneficiaza de reduceri: 10% la achizitia a 2 bilete, 15% la achizitia a 3 bilete si 20% reducere la achizitia a peste 4 bilete.