1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

BLUE AIR lanseaza, in parteneriat cu OMNIASIG, o noua facilitate: incheierea asigurarii de calatorie odata cu emiterea biletului de avion

OMNIASIG VIG si compania aeriana romaneasca Blue Air au incheiat un parteneriat prin intermediul caruia toti cei care isi cumpara bilete de avion pe website-ul Blue Air pot achizitiona si o polita OMNIASIG de asigurare a calatoriei, Safe Travel Protect.

"Dezvoltarea OMNIASIG inseamna si extinderea catre noi zone de servicii de asigurare, pentru a oferi valoare adaugata unor noi categorii de clienti, evoluand astfel prin adaptarea la noi asteptari si cerinte. Astfel, suntem onorati sa demaram acest parteneriat cu Blue Air, o companie aeriana extrem de importanta in Romania. Apreciem in mod deosebit deschiderea Blue Air de a facilita accesul clientilor sai la servicii de asigurare a calatoriei, aceasta fiind o dovada clara de responsabilitate fata de calatorii sai", a declarat Mihai TECAU, Presedinte Directorat, OMNIASIG VIG.

Noua polita de asigurare a calatoriei special destinata clientilor Blue Air ofera protectie in fata unei game foarte largi de riscuri ce pot afecta buna desfasurare a unei calatorii. Printre acoperirile principale ale Safe Travel Protect se numara, in functie de planul de asigurare ales:
  • Asistenta medicala de urgenta in cazul producerii unui accident sau a unei imbolnaviri
  • Accidente persoane
  • Pierderea, distrugerea, avarierea si intarzierea bagajelor
  • Raspunderea civila a asiguratului pentru prejudiciile inregistrate de terte persoane
  • Daune survenite in timpul calatoriei in legatura cu documentele de identitate / pasaportul, documentele autovehiculului personal, cardurile bancare, biletele de transport
  • Intreruperea calatoriei
  • Ratarea plecarii
  • Tranzactii frauduloase efectuate cu cardul bancar al asiguratului, pierdut sau furat in timpul calatoriei
  • Fransiza Casco Rent a Car - acopera, in limita sumei asigurate, partea din dauna suportata de catre asigurat (fransiza), in baza unei polite de asigurare Casco incheiata pentru autovehiculul inchiriat in timpul calatoriei, in cazul unui accident de circulatie sau in caz de furt
"Safe Travel Protect, noua noastra polita de asigurare special dedicata clientilor Blue Air, este una foarte complexa si care ofera, la un pret foarte accesibil, un nivel optim de protectie in fata riscurilor ce pot afecta buna desfasurare a unei calatorii. Am dezvoltat acest parteneriat inovator cu Blue Air din dorinta de a oferi o protectie completa pentru o calatorie fara griji, tuturor clientilor Blue Air", a precizat Costi STRATNIC, Membru Directorat, OMNIASIG Vienna Insurance Group.

"Nimic nu este mai important la Blue Air ca siguranta pasagerilor. Peste 21 de milioane de persoane si-au pus increderea in noi si au ales sa zboare la bordul avioanelor noastre. Precautia, atentia si masurile de preventie sunt valorile Blue Air care ne permit sa oferim siguranta si o experienta frumoasa de zbor. Acum, venim in sprijinul pasagerilor cu un produs exclusiv care ofera mai multa liniste si confort, din momentul in care cumpara biletul, pana revin acasa. Situatiile neprevazute se pot ivi oricand. Dar sta in puterea fiecaruia dintre noi sa alegem cele mai bune instrumente care sa ne protejeze. De astazi, cu polita Safe Travel Protect oferita exclusiv clientilor Blue Air impreuna cu OMNIASIG, pasagerii nostri vor avea cele mai sigure si relaxante calatorii", a afirmat Gheorghe RACARU, Director General, Blue Air.

OMNIASIG VIG este o societate administrata in sistem dualist, a carei conducere este asigurata de Directorat, sub supravegherea si coordonarea Consiliului de Supraveghere. Compania are un portofoliu de peste 100 produse si o retea teritoriala extinsa.