1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
BCR extinde serviciile disponibile ...

BCR extinde serviciile disponibile in George cu o asigurare facultativa a locuintei emisa de OMNIASIG Vienna Insurance Group

Prima platforma inteligenta de banking digital din Romania, George, isi extinde beneficiile disponibile in magazinul online cu asigurarea facultativa a locuintei emisa de OMNIASIG Vienna Insurance Group. Astfel, incepand din luna septembrie, in magazinul online George este disponibila o polita de asigurare facultativa a locuintei, ce poate fi achizitionata 100% online, intr-un flux simplu si foarte rapid, potrivit unui comunicat BCR.

Asigurarea facultativa a locuintei Garant Amplus de la OMNIASIG, disponibila in George, ofera un plan de asigurare complet si foarte acoperitor. In plus, include si raspunderea civila fata de terti (pentru situatiile cand asiguratul poate provoca prejudicii vecinilor), precum si servicii de asistenta tehnica la domiciliu, respectiv reparatii de urgenta acasa, facute de specialisti, exact atunci cand persoana asigurata are nevoie de ele.

Principalele riscuri pe care aceasta asigurare le acopera sunt:

  • Avarii provocate de incendiu
  • Avarii produse de fenomene atmosferice (furtuna, grindina, ploaie torentiala)
  • Furtul bunurilor asigurate
  • Avarii produse de apa din conducte si refulare

"In toate discutiile noastre pe premise de educatie financiara, pe care le-am avut in ultimii ani cu clientii nostri, asigurarea a fost constant unul dintre cele mai importante capitole abordate. Casa este spatiul caruia ii dedicam o investitie semnificativa de timp, suflet si bani de-a lungul vietii, prin urmare asigurarea ei si a bunurilor din interior trebuie sa fie o componenta esentiala a eforturilor noastre de protejare. Din aceasta perspectiva, ne bucuram ca reusim, impreuna cu partenerii de la OMNIASIG, sa oferim un proces cat mai simplu de achizitie a unei asigurari, astfel incat oricine sa o poata accesa, direct de pe telefon", a declarat Ramona BADEA, Director Adjunct Carduri, Bancassurance & Customer Experience BCR.

"Alaturi de partenerul nostru BCR, lucram constant pentru a face asigurarile cat mai accesibile si simplu de inteles pentru clientii nostri. Ne dorim sa contribuim la cresterea protectiei si sigurantei locuintelor romanilor prin asigurare, un aspect atat de important pentru continuitatea vietii oricaruia dintre noi. Ne bucuram ca acum clientii BCR isi pot cumpara foarte rapid si simplu din George o asigurare de locuinta, cu un avantaj suplimentar daca o fac in perioada campaniei", a declarat Costi STRATNIC, Vicepresedinte Directorat OMNIASIG Vienna Insurance Group

Pe langa riscurile standard, aceasta asigurare acopera si o serie de alte riscuri importante ce pot sa puna in pericol siguranta unei locuinte: avarierea sau distrugerea echipamentelor, a instalatiilor electrocasnice, electronice, sau electrice aflate in locuinta asigurata, din cauza fenomenelor electrice, apa de conducta si refulare, precum si daunele produse de inundare ca urmare a neglijentei asiguratului. Mai mult decat atat, polita acopera si cheltuielile necesare pentru inchirierea unui alt spatiu de locuit/cazare in regim hotelier in perioada in care in locuinta asigurata nu se poate locui, temporar, ca urmare a producerii riscurilor asigurate.

De asemenea, in cazul daunelor mici, in valoare de maximum 2.000 lei, provocate de apa de conducta sau produse in baza raspunderii civile fata de terti, asiguratul beneficiaza de plata rapida a despagubirilor, in maximum 3 zile de la data avizarii daunei.

Clientul scapa si de grija platii primei de asigurare facultativa a locuintei, deoarece aceasta se face direct din aplicatia George, prin debitarea automata a contului clientului.

In perioada 21 septembrie - 20 decembrie 2022, orice client care isi va incheia asigurarea facultativa in George va primi automat, din partea bancii, o polita obligatorie PAD pentru un an, in valoare de 20 euro, daca pentru locuinta nu este emisa deja o polita PAD.

Detalii complete despre asigurarea facultativa a locuintei Garant Amplus pot fi gasite aici: https://omniasig.ro/ro/persoane-fizice/asigurari/locuinta/garant-amplus.

Regulamentul campaniei poate fi gasit aici: https://www.bcr.ro/ro/campanii/campanie-garant-amplus-cu-pad .

Banca Comerciala Romana (BCR), membra a Erste Group, este unul dintre cele mai importante grupuri financiare din Romania, incluzand operatiunile de banca universala (retail, corporate & investment banking, trezorerie si piete de capital), precum si societatile de profil de pe piata leasingului, pensiilor private si a bancilor de locuinte. BCR ofera o gama completa de produse si servicii financiare, printr-o retea de 18 centre de afaceri si 16 birouri mobile dedicate companiilor si 321 de unitati retail situate in majoritatea oraselor din tara cu peste 10.000 de locuitori.

OMNIASIG Vienna Insurance Group este prezenta din 1995 pe piata asigurarilor din Romania, mentinandu-se constant in topul celor mai mari si mai stabili asiguratori din tara. Compania are un portofoliu de peste 100 produse de asigurare si o retea de sucursale si agentii extinsa la nivel national. Cei peste 1.100 de angajati ofera constant clientilor si partenerilor companiei serviciile de calitate care ne-au consacrat de-a lungul acestor ani. Prin apartenenta la Vienna Insurance Group, OMNIASIG ofera clientilor si partenerilor sai stabilitate si putere financiara, precum si expertiza complexa pe toate liniile de asigurari generale.

Sursa foro: Omniasig