1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Asigurarile... de la sursa la consumator

Intr-un context atat de dificil, ca cel creat de pandemia COVID-19, mentinerea unei legaturi active cu clientii a devenit, mai mult decat oricand, o prioritate pentru operatorii din industria asigurarilor de pretutindeni.

Asiguratorii au depus eforturi sustinute pentru a dezvolta si imbunatati solutii de comunicare online cu consumatorii de asigurari - pe segmentul vanzarilor, dar mai ales pentru activitatile de service si desdaunare -, dar realitatea tuturor pietelor este aceea ca relatia cu clientii este, si va ramane, una dependenta de contactul uman.

In acest context, greul sarcinii de a mentine o cale de comunicare deschisa cu clientii a cazut pe umerii fortei de distributie constituita, in cea mai mare parte din intermediari - agenti si brokeri de asigurari. Ei sunt veriga de legatura directa dintre clienti si asiguratori, instrumentul cel mai fin de masurare a "pulsului" pietei.

In Romania, distributia de asigurari este aproape sinonima cu activitatea brokerilor de asigurari. De aceea, acest numar al revistei PRIMM le dedica o atentie speciala, celebrandu-le victoriile, inventariind dificultatile cu care s-au confruntat in perioada pandemiei, dar si solutiile pe care le-au gasit, analizand statutul lor in comparatie cu ale piete din regiune, investigand perspectivele de evolutie.

Va invitam sa va alaturati demersului nostru de a cunoaste mai bine peisajul distributiei de asigurari din Romania, citind Revista PRIMM Asigurari & Pensii.