1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Adrian ALLOTT va conduce AVIVA pe Pilonul II

Adrian ALLOTT
Adrian ALLOTT
Adrian ALLOTT, care in prezent ocupa pozitia de Director General Adjunct al AVIVA, va fi Directorul General al societatii de pensii private (Pilonul II) infiitate de catre asigurator.

Domnia sa lucreaza pentru AVIVA Romania de la inceputul anului 2003, perioada in decursul careia a ocupat pozitiile de Director Financiar si Actuar si de Director General Adjunct (din vara anului trecut).
Adrian ALLOTT este membru al Institutului de Actuariat din Australia si Presedintele Asociatiei Romane de Actuariat, avand peste 15 ani de experienta in companii din Noua Zeelanda, Australia, Filipine si Romania.

"Adrian ALLOTT este una din personalitatile reprezentative ale industriei asigurarilor din Romania, iar experienta sa ne va ajuta foarte mult in setarea noii societati de pensii. Sunt sigur ca se va implica foarte mult in pozitionarea cat mai buna a companiei AVIVA in topul pietei pensiilor private", a precizat Shah ROUF, Director General al asiguratorului.

AVIVA a depus la CSSPP, cererea de autorizare pentru constituirea unei companii specializate pe segmentul pensiilor private, urmand sa investeasca in dezvoltarea acesteia pana la 100 mil. EUR.