1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Acasa esti in siguranta. Casa ta e protejata?

"Obligati" de pandemia de COVID-19 sa se retraga in siguranta casei lor, romanii au redescoperit, in acest an mai mult decat oricand, spatiul intim al locuintei. Casa a fost redefinita, astfel, in "mai mult decat acasa" - locuinta personala a devenit birou, scoala, sala de fitness, sala de cinema sau loc pentru "iesiri" online cu prietenii.

Din acest punct de vedere, 2020 este, cu siguranta, un an atipic. Din pacate, desi a aparut o amenintare noua, riscurile vechi nu au disparut. Incendiile, inundatile, furturile de bunuri sau cutremurele sunt doar cateva dintre pericolele care ameninta locuintele romanilor.

In contextul actual, un risc care sa ne distruga locuinta sau o dauna majora reprezinta probleme care ne pot ingreuna viata mai mult decat pana acum.

Astfel, editia a VIII-a a campaniei "Octombrie - Luna Asigurarilor de Locuinte", o ampla campanie nationala de informare si educare a populatiei, urmareste sa atraga atentia romanilor asupra necesitatii asigurarii propriei case, cea care a devenit un adevarat scut de protectie in vremea pandemiei.

Mai multe detalii despre campanie sunt disponibile pe http://asigurarealocuintelor.ro/ si pe pagina de Facebook Asigura-te. Sustine proiectul alaturi de noi!