1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
ASIROM lanseaza o noua asigurare ...

ASIROM lanseaza o noua asigurare pentru calatoriile in strainatate

ASIROM Vienna Insurance Group, cea mai longeviva companie de asigurari din Romania, lanseaza o noua asigurare de sanatate pentru calatoriile in strainatate. Asigurarea are o acoperire de pana la 100.000 euro, in functie de pachetul ales.

Produsul de asigurare este unul simplu, cu doua pachete de acoperiri disponibile, iar noutatea adusa de Easy Travel este ca polita se poate salva direct pe telefonul mobil, in aplicatia wallet pentru IOS si Android.

Fiecare asigurare de calatorie emisa are un QR code pe care il poti scana, iar cu ajutorul acestuia polita este transformata intr-un wallet card si salvata pe orice dispozitiv IOS sau Android. Astfel, ai mereu la indemana polita de calatorie, precum si toate informatiile de contact utile in caz de dauna, aflate pe spatele cardului virtual.

Noua asigurare de calatorie are doua pachete de acoperire: pachetul SIMPLU, cu o suma asigurata de 30.000 euro care include asistenta medicala de urgenta, transport cu ambulanta si tratament stomatologic, si pachetul SIGUR, cu suma asigurata la alegere, 50.000 sau 100.000 euro, si extra acoperiri precum intarzierea sau pierderea bagajelor, furtul documentelor, intarzierea zborului si raspunderea civila.

Cu Easy Travel poti alege sa fii asigurat atunci cand practici sporturi recreative sau de agrement (ski, surf, mountainbike etc), iar pentru situatii neprevazute ai clauza storno de anulare a calatoriei.

"Noul produs de asigurare de sanatate pentru calatorii are la baza experienta ultimilor ani. Uitandu-ne la nevoile si unicitatea fiecarui client, am dezvoltat un produs simplu, accesibil si mai mult decat orice, util. Clientii nostri au inteles importanta preventiei, confortul de a fi in siguranta, iar noua asigurare de calatorie este exact ce are nevoie orice calator: acopera riscurile de baza, protejeaza bunurile materiale, iti ofera optiunea de a-ti schimba planurile in orice moment si este accesibila cu doar un click", explica Cristian IONESCU, Presedinte al Directoratului ASIROM VIG.

Achizitionand o singura polita poti opta pentru asigurare individuala, a intregii familii sau pentru un grup de maximum 50 persoane.

O noutate adusa de ASIROM este polita de asigurare MultiTrip care iti ofera 360 de zile de asigurare pentru un maximum de 9 persoone, cu acoperire in Europa sau intreaga lume.

Asigurarea Easy Travel de la ASIROM beneficiaza de call center daune dedicat, disponibil 24/24 ore, precum si optiunea de notificare online, direct pe ASIROM.ro. In procesul de notificare dauna online ai nevoie doar de datele personale, numarul politei afisandu-se automat dupa introducerea codului numeric personal.

Easy Travel este un produs de asigurare simplu, accesibil online pe ASIROM.ro/cere-oferta, cat si in agentiile si la partenerii ASIROM, personalizabil si la indemana oricarui calator.

Sursa foto: ASIROM