1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

ASIROM lanseaza MEDICAL SELECT PLUS

ASIROM Vienna Insurance Group isi diversifica portofoliul de produse odata cu lansarea unei noi polite de asigurare de sanatate, MEDICAL SELECT PLUS, care acopera tratamentul medical in clinici si spitale din Romania, precum si in peste 135 de spitale din Austria, in limita a 100.000 EUR pe an pentru fiecare asigurat sau coasigurat, a anuntat compania.

"Pentru ca MEDICAL SELECT PLUS sa ofere o protecție excelenta clienților nostri, am decis sa colaboram cu GLOBAL Benefits Group, un furnizor de talie mondiala de soluții complete de asigurari de sanatate, incluzand servicii de asistența si reasigurare", a declarat Boris SCHNEIDER, Director General, ASIROM Vienna Insurance Group.

Asigurarea acopera costurile cu spitalizarea, tratamentul medical in spital si interventii chirurgicale, medicamente si materiale medicale prescrise pacientului spitalizat, tratament in camera de urgenta, onorariile datorate medicilor licentiati, chirurgilor si anestezistilor, costul radioterapiei, chimioterapiei, radiologiei, consultatiilor necesare urmaririi evolutiei bolii, precum si tratamentul ambulatoriu (acesta din urma in limita a 1.000 EUR pentru fiecare pacient).

Noul produs ASIROM se adreseaza atat cetatenilor romani, cat si celor rezindenti in Romania, iar coasigurati pot fi sotul/sotia asiguratului, precum si copiii, biologici sau adoptati. O caracteristica aparte o reprezinta faptul ca in situatia in care sunt cuprinsi in asigurare grupuri de peste 20 de asigurati, MEDICAL SELECT PLUS acopera si urmarile bolilor preexistente.