1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
ASF atentioneaza asupra ...

ASF atentioneaza asupra reducerilor la produsele si serviciile financiare

Devenit deja o traditie pentru retail-ul online, dar si offline, din Romania, sezonul reducerilor de Black Friday a ajuns, si in acest an, si in domeniul financiar.

Cu aceasta ocazie, Autoritatea de Supraveghere Financiara a transmis o atentionare referitoare la reducerile ce pot aparea in cazul produselor si serviciilor financiare.

"Se apropie Black Friday iar mediul online este invadat de reduceri atractive pentru toate categoriile de cumparaturi. Asigurarile de toate tipurile nu fac nici ele exceptie. Este util sa verificati daca entitatile care comercializa produse si servicii de asigurare pe teritoriul Romaniei prin intermediul unui site de internet sunt entitati autorizate in acest sens", a scris ASF pe pagina de Facebook.

Pentru cumparaturi sigure in mediul online, puteti citi Ghidul consumatorului - comercializarea prin mijloace electronice a produselor si serviciilor de asigurari: https://bit.ly/3td4qHW

De asemenea, puteti consulta si Registrul public , cu entitati autorizate, pus la dispozitie de ASF -https://bit.ly/3EdonEB.

Sursa foto: Facebook ASF