1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
A fost ales board-ul UNSAR. ...

A fost ales board-ul UNSAR. Alexandru CIUNCAN este noul Presedinte iar Gerke WITTEVEEN ramane Vicepresedinte

Astazi, 29 septembrie, Adunarea Generala a UNSAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare din Romania a ales echipa care va conduce activitatea asociatiei pentru urmatorii 3 ani.
Noul Presedinte, Alexandru CIUNCAN, a ocupat in ultimii 3 ani pozitia de Director General al asociatiei, contribuind major la derularea tuturor proiectelor acesteia.

Prin alegerea sa in pozitia de Presedinte si Director General, proiectele UNSAR vor avea continuitate.

Alexandru CIUNCAN si-a inceput cariera in cadrul XPRIMM, unde pana in 2018 a fost Managing Director. De asemenea, intre 2009-2018 a fost Secretar General APPA. 

Asa cum ati citit pe 1asig.ro saptamana trecuta, Adrian MARIN a anuntat in cadrul Conferintei PRBAR ca, dupa 6 ani in care a detinut functia de Presedinte UNSAR, este momentul sa se retraga pentru a lasa locul si altor companii sa contribuie la dezvoltarea asociatiei.

In cadrul Adunarii Generale a fost stabilita prin vot si noua componenta a Comitetului de Directie al UNSAR, structura care asigura activitatea operationala a asociatiei si care este responsabila cu transpunerea in practica a hotararilor Adunarii Generale.

Membrii Consiliului Director UNSAR, alesi de Adunarea Generala pentru perioada 2022-2025, sunt:
NN Asigurari de Viata - Vicepresedinte
Membri: Allianz-Tiriac, Generali, Groupama, Signal Iduna si Uniqa.

In prezent, UNSAR are 20 de membri, acestia reprezentand peste 90% din piata asigurarilor. Acest lucru face ca activitatea asociatiei si conducerea acesteia sa aiba o importanta strategica pentru dezvoltarea sectorului de asigurari din Romania.