1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

2016 - Un an "de tranzitie"?

Raspunsul depinde foarte mult de cel caruia ii este adresata aceasta intrebare. Cert este ca 2016 a fost un an al provocarilor si/sau al premierelor pentru toate partile implicate: schimbari legislative, falimente rasunatoare, proteste de strada cu efect direct in plafonarea tarifelor RCA... si nu numai. Mai putini asiguratori si mult mai putini brokeri. Dispunem de o "crestere artificiala in volum" - piata fiind sustinuta pana la un moment dat de RCA si, mai mult ca sigur, de inca "un minus" in dreptul cifrei care arata profitul.

Cu ce asteptari pasim in anul care vine?

Dupa un an cu dezamagiri, dar si cu realizari, actorii principali din industria de asigurari abordeaza cu incredere si optimism oportunitatile si potentialul de dezvoltare pentru aceasta piata, in 2017.

Ne alaturam aspiratiilor lor, aratandu-ne increzatori in viitorul acestei industrii. Si, ca la fiecare sfarsit de an, intreaga echipa XPRIMM multumeste Colaboratorilor si Cititorilor sai pentru fidelitate si prietenie, incredere si sustinere, urandu-le Tuturor un An Nou mai prosper si plin de realizari profesionale!