1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

19 ani

Pentru a putea asigura o evolutie continua si sustenabila a oricarei industrii, excelenta si bunele practici trebuie sa fie celebrate, date ca exemplu - pentru a putea fi urmate - si rasplatite prin distinctii simbolice care sa indice recunoasterea generala a tuturor celor care activeaza in cadrul industriei respective.

Tocmai de aceea, fiecare domeniu are nevoie, alaturi de ghiduri etice si profesionale sau alte elemente specifice, si de momente de premiere in care profesionistii din domeniu sa se poata reuni si sa celebreze, impreuna, reusitele.

De 19 ani, Publicatiile PRIMM organizeaza anual, pentru piata asigurarilor, un moment de celebrare a reusitelor: Gala Premiilor Pietei Asigurarilor si a Pensiilor Private.

In acest an, pe 3 aprilie, asiguratorii care au inregistrat rezultate excelente anul trecut, produsele inovatoare lansate in 2018, dar si specialistii care s-au remarcat prin activitatea profesionala vor fi rasplatiti cu distinctii recunoscute la nivelul pietei de asigurari din Romania.

Gala Premiilor Pietei Asigurarilor si a Pensiilor Private va avea loc la Hotelul Radisson Blu din Bucuresti. Ne vedem acolo?