1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Galerie foto: ESG IN INSURANCE ...

Galerie foto: ESG IN INSURANCE Conference, Viena, 2024: Principalele declaratii

Pe 16 aprilie a avut loc, la Viena, ESG in Insurance Conference, un eveniment care aliniaza la start o echipa de vorbitori de o calitate exceptionala care au pus in discutie atat rolul re/asiguratorilor in atingerea obiectivelor Europene de dezvoltare economica sustenabila, cat si impactul pe care aplicarea criteriilor ESG il are asupra afacerilor acestora. 

Discutiile au fost conduse de Prof. Karel Van HULLE, KU Leuven - Universitatea Goethe din Frankfurt, Germania - iar in deschiderea evenimentului a precizat ca „traim intr-o lume in care schimbarile climatice au devenit o „aparitie” zilnica, fara a mai fi necesar sa fie demonstrate. Astazi suntem aici pentru a discuta despre rolul pe care asiguratorii trebuie să-l joace nu numai in termeni ESG, ci si in calitate de contribuitori la conceptul mai larg de societate durabila.”

Vedeti pe site-ul nostru international xprimm.com principalele declaratii ale speakerilor. 

Organizat de XPRIMM si aflat la cea de-a doua editie, evenimentul este sustinut de partenerul oficial Vienna Insurance Group, si de Reimpact-Re si IUC Group ca parteneri.

Conferinta IIF 2024 - ESG IN INSURANCE ofera un mediu care faciliteaza schimbul de informatii la nivel inalt privind perspectivele viitoare ale industriei asigurarilor si modul in care aceasta va fi modelata de factorii de sustenabilitate, tehnologici, de reglementare si de distributie. Evenimentul este organizat pentru si de catre profesionisti, asigurand un program de cea mai inalta calitate in toate aspectele.