1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Despre schimbare

Noua din zece asiguratori se tem ca isi vor pierde o parte din business din cauza companiilor FinTech, arata Global FinTech Survey, un studiu realizat recent, la care au luat parte executivi din cadrul companiilor de profil din intreaga lume.

In acest context, companiile de asigurari trebuie sa accepte inovatiile si sa le integreze la nivelul business-urilor, intr-un ritm care sa le ajute sa `tina pasul' cu jucatorii din zona Fintech si InsurTech.

De altfel, digitalizarea rapida aduce oportunitati imense, dar si provocari importante pentru asiguratori. De la modificari legislative la noi modele de business, schimbarile impuse de noile tehnologii au un impact profund la nivel de business.

Cum se pot folosi companiile de Internetul Lucrurilor? Ce riscuri aduce Big Data? Reprezinta sistemele telematice viitorul in asigurarile auto? Cum poate legislatia sa fie dezvoltata in asa fel incat sa ramana relevanta in pofida ritmului rapid al inovatiilor tehnologice?

Despre toate acestea, si nu numai, profesionistii din domeniu vor discuta la Bucuresti, pe 27 noiembrie a.c., in cadrul conferintei "IIF2018: Insurance in the DIGITAL World Conference". Tu ti-ai rezervat locul?