1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Zodia Asigurarilor: Legea RCA - ...

Zodia Asigurarilor: Legea RCA - buna sau rea?

Asigurarea RCA a fost un subiect pe buzele multora in ultimul an, iar modificarea Legii acestui tip de asigurare ar trebui sa fie facuta pentru sustinerea jucatorilor ramasi pe piata, a clientilor, furnizorilor si, de ce nu, a service-urilor. 

Asadar, care este stadiul proiectului de modificare a Legii RCA si ce formă ar fi potrivita atat pentru clienti, cat si pentru asiguratori, brokeri, autoritati, service-uri si furnizori? Ce se poate face pentru reducerea preturilor si ce se va intampla dupa plafonarea tarifelor? 

In plus, discutam si despre asigurarea Carte Verde si ce trebuie sa facem cand plecam cu masina in strainatate. O printam sau nu pentru vama? In ce tari este valabila si cum ne asiguram ca in caz de accident nu vom avea niciun fel de complicatii? 

Ramane sa aflam raspunsurile din Editia Speciala a emisiunii “Zodia Asigurarilor” difuzata joi, 23 mai a.c., de la Liviu CHIRIC, Avocat partener la Chiric & Chirc, invitatul lui Sergiu COSTACHE, Presedinte ApPA - Asociatia pentru Promovarea Asigurarilor. 

Va asteptam comentariile sau intrebarile la e-mail: media@xprimm.com 

                                   ******************** 

Zodia Asigurarilor” este o emisiune pentru toti cei interesati sa se protejeze de riscurile vietii de zi cu zi, care poate fi urmarita in premiera pe postul nostru TV si pe YouTube in fiecare joi, de la 17.05

Pagina “Zodia Asigurarilor” mai poate fi gasita si pe Facebook, iar pentru a (re)vedea toate emisiunile, dezbaterile si interviurile realizate, va invitam sa va abonati la canalul XPRIMM de pe YouTube