1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
XPRIMM Info a ajuns la 500 de ...

XPRIMM Info a ajuns la 500 de editii!

Din 2001, bilunar, in fiecare zi de miercuri dupa-amiaza, Buletinul Informativ XPRIMM Info a ajuns astazi la editia cu numarul 500! Inca de la prima sa aparitie, XPRIMM Info prezinta tendintele din piata asigurarilor si aduce in atentie opiniile specialistilor prin materiale de sinteza si interviuri.

De-a lungul timpului, in cei aproape 22 de ani de la prima editie, am mentinut rubricile consacrate - Editorial, Interviu si Tendinte - care au facut parte din continutul XPRIMM Info inca de la inceput, insa au fost adaugate si rubrici noi, precum InsuranceStyle.

In aceste 500 de editii au fost analizate si dezbatute cele mai importante subiecte care au marcat industria de asigurari din Romania in ultimii peste 30 de ani, de la schimbarile legislative importante pentru asiguratori si brokeri, cele mai mari falimente din piata si efectele lor, evolutia primelor brute subscrise si cum s-au schimbat clasamentele jucatorilor in toti acesti ani, cum s-au schimbat produsele, serviciile si nevoile consumatorilor, evolutia tehnologica si digitalizarea, si pana la analiza perioadelor dificile, precum pandemia de COVID-19 sau razboiul din apropierea tarii.

De asemenea, nu au lipsit interviurile cu specialistii din cadrul companiilor de asigurari si de brokeraj, precum si cu reprezentantii autoritatilor si asociatiilor din domeniu, inclusiv ASF, FGA, UNSAR, UNSICAR, PRBAR sau ISF.

Le multumim tuturor cititorilor care ne sunt alaturi si tuturor partenerilor si specialistilor care au facut posibile toate aceste materiale publicate in Buletinele Informative XPRIMM Info. Va promitem ca vom continua sa va aducem in atentie materiale din ce in ce mai interesante!

XPRIMM Info este parte din familia XPRIMM Newsletters, care include, de asemenea, buletinele XPRIMM Stiri, XPRIMM Job si XPRIMM News.

De asemenea, in ultimii ani, instrumentele moderne de comunicare de tip social media au adus, pentru publicatiile XPRIMM noi forme de prezentare si modalitati de a interactiona cu cititorii. Ne puteti gasi:

Totodata, cititorii nostri pot rasfoit revistele XPRIMM in biblioteca virtuala XPRIMM Publications.

AICI va puteti abona la newsletterele XPRIMM!