1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
VIDEO: Tanja BLATNIK: EUROINS are ...

VIDEO: Tanja BLATNIK: EUROINS are vointa si puterea de a depune toate eforturile si resursele necesare pentru a continua

Tanja BLATNIK
CEO
EUROINS Romania

"Suntem absolut surprinsi de ceea ce s-a intamplat cu EUROINS in aceasta dimineata, prin decizia ASF care a intrerupt in mod abrupt unei companii care si-a imbunatatit fundamental operatiunile in ultimii doi ani raspunzand tuturor solicitarilor clientilor, partenerilor si autoritatii de reglementare, aducand inclusiv o majorare de capital de 400 milioane de lei.

Aceasta companie are vointa si puterea de a depune toate eforturile si resursele necesare pentru a continua sa imbunatateasca serviciile si sa gaseasca solutii.

In ciuda abordarii noastre constructive constante si a posibilitatii de a obtine in doar cateva zile audituri independente din partea autoritatii europene de reglementare EIOPA si din partea BERD, ASF a decis sa actioneze in acest fel din motive care ne sunt necunoscute. De ce aceasta graba?

As dori sa ma adresez clientilor nostrii, partenerilor si celor 570 de angajati: in prezent, luam toate masurile legale necesare pentru a apara locurile de munca, relatiile excelente cu partenerii, interesele clientilor nostrii, investitiile actionarilor si nu in ultimul rand stabilitatea pietei financiare".