1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
VIDEO:  Nu ai putut participa la ...

VIDEO: Nu ai putut participa la GPPA 2023? Acum poti vedea toate momentele cheie pe canalul XPRIMM!

Fie ca nu ai putut fi prezent la Gala Premiilor Pietei Asigurarilor 2023, fie ca vrei sa retraiesti alaturi de echipa momentul in care compania ta a fost celebrata in cadrul ceremoniei de premiere, acum poti urmari cele mai importante secvente ale evenimentului pe canalul de YouTube XPRIMM.

Pe 24 august a.c., GPPA 2023 a sarbatorit excelenta din piata de profil, rasplatind cele mai bune rezultate din anul precedent inregistrate de asiguratori, dar si initiativele si produsele care s-au remarcat prin inovatie si originalitate.

Evenimentul este unul devenit deja traditional pe piata romaneasca si reuneste, an dupa an, lideri de opinie, profesionisti de varf si pionieri in industrie, alaturi de reprezentanti ai asociatiilor de profil.

De la diplome pentru activitatea in piata, produse sau contributia la dezvoltarea pietei de asigurari si brokeraj pana la trofee de excelenta pentru management, calitatea serviciilor sau a relatiei cu clientii, distinctiile acordate in cadrul Galei Premiilor Pietei Asigurarilor au marcat aspecte cheie ale unei piete aflate in plina dezvoltare.

Toate momentele de decernare a premiilor pot fi vazute, acum, pe canalul de YouTube XPRIMM, intr-un playlist dedicat.