1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
VIDEO: George ZAHARESCU, PRESTIGE ...

VIDEO: George ZAHARESCU, PRESTIGE Broker: Suportul inedit al intregii echipe si aplicatiile digitale in permanenta dezvoltare sunt principalele avantaje pe care le au parteneriii nostri

George ZAHARESCU, Directorul General al PRESTIGE Broker, a vorbit in cea mai recenta editie a emisiunii Zodia Asigurarilor despre importanta brokerului de asigurare, dar si despre rolul asistentului in brokeraj si suportul pe care il are din partea companiei in desfasurarea activitatii. 

”Brokerii au un avantaj extraordinar prin suportul inedit oferit de inspectorii coordonatori de la sediul central, inspectori specializati pe diferite forme de asigurari, cat si prin intermediul aplicatiilor diponibile pentru telefoanele mobile si calculatoare, pentru gestionarea, vanzarea si solutionarea ofertelor, politelor de asigurare si documentelor aferente acestora”, spune oficialul PRESTIGE.

“Brokerul de asigurari este esential in industrie, atat pentru consumatori, cat si pentru companiile de asigurari. Orice consumator de asigurari ar trebui sa aiba un broker cu care colaboreaza si comunica – in felul acesta ii sunt prezentate transparent toate ofertele companiilor de asigurari si ii sunt prezentate si riscurile la care se expune zilnic si produse de asigurare despre care, poate, nici nu stia ca exista”, a punctat George ZAHARESCU.

“In acelasi timp, brokerul de asigurare acopera la nivel national si international nevoile consumatorilor si ajuta, relaxeaza partea de distributie a asiguratorilor, astfel incat, ei sa fie focusati pe crearea de produse”, a continuat el.

Ce avantaje ofera colaborarea cu un broker de asigurare?

"In primul  rand, economisesti timp, prin ofertarea multipla pe care ti-o ofera brokerul de asigurare. Practic, brokerul de asigurare face o cercetare la toti asiguratorii cu care are contract si iti ofera preturi diferite, pentru acelasi tip de produs. Bineinteles, acele produse pot fi si ele diferite, iar brokerul iti poate arata riscurile si excluderile pe care le ai la fiecare asigurator in parte”, spune ZAHARESCU.

In acelasi timp, ptecizeaza oficialul PRESTIGE Broker, rolul brokerului este acela de a afla care sunt necesitatile tale pentru a-ti oferi acel tip de asigurare din punct de vedere calitate-pret care ti se potriveste cel mai bine.

Tot in cadrul emisiunii, George ZAHARESCU a vorbit despre extinderea retelei de asistenti in brokeraj si despre avantajele colaborarii cu PRESTIGE. 

“In momentul de fata cred ca diferentierea intre brokeri se face prin calitatea serviciilor, atat fata de clienti, cat si fata de asistentii in brokeraj. Aici cred ca este vorba despre flexibilitate si despre cum iti construiesti business-ul. Noi, atat eu, cat si echipa mea de la sediul central, suntem disponibili in a discuta cu fiecare asistent in parte, de a rezolva orice problema care apare”, a precizat el.

“Apoi, vorbim despre profesionalism, pentru ca transparenta si corectitudinea sunt primele doua lucruri pe care trebuie sa le ai si pe care sa le transmiti retelei cu care lucrezi, pentru a ajunge la clientul final. De asemenea trebuie sa oferi servicii complete si inovatoare”, a continuat el.

In acelasi timp, oficialul PRESTIGE Broker spune ca “pentru asistentul in brokeraj este important sa aiba o plaja larga de produse, de asiguratori cu care lucreaza brokerul. Brokerul trebuie sa aiba, in acelasi timp o imagine buna in piata de asigurari si sa fie competent – adica, acei asistenti sa se prezinte in fata clientilor cu produse exceptionale din punct de vedere calitate-pret. In momentul de fata avem, ca si broker, un avantaj enorm: avem 50% vanzari RCA si 50% vanzari polite facultative. In relația cu asiguratorul suntem un broker profitabil, iar asiguratorii ne prefera.”

“Totodata, ca broker de asigurare, trebuie sa simplifici procedurile de lucru si sa ajuti reteaua de parteneri/asistenti in brokeraj, iar la PRESTIGE Insurance Broker, acestia au un avantaj extraordinar prin suportul inedit oferit de intreaga echipa din sediul central, inspectori specializati pe diferite forme de asigurari, dar si prin intermediul aplicatiilor diponibile pentru telefoanele mobile si calculatoare, pentru gestionarea, vanzarea si solutionarea ofertelor, politelor de asigurare si documentelor aferente acestora”, a completat oficialul PRESTIGE Broker.

Ce trebuie sa faci ca sa ajungi asistent in brokeraj?

“In primul rand, sa urmezi cursuri de pregatire in domeniul asigurărilor. Dupa absolvirea examenelor esti autorizat sa poti face ofertare si emeitere de polite de asigurare. Ulterior, intervine partea juridica – legatura contractuala cu brokerul. Digitalizarea ne ajuta enorm pentru mentinerea unei gestiuni la timp si corecte. In cazul nostru, oferim training pe platformele noastre pentru a fi operational si, bineintelees, pe politele de asigurare. Daca nu ai mai fost asistent in brokeraj, trebuie neaparat sa parcurgi acesti pasi, astfel incat ofertele tale sa ajunga asa cum trebuie la client. Daca esti deja asistent in brokeraj si esti nemultumit de brokerul cu care lucrezi, trecerea inspre alt broker este mult mai simpla si suntem disponibili in a oferii suport tuturor celor ce vor sa profeseze in acest domeniu", a raspuns ZAHARESCU.

Zodia Asigurarilor” este o emisiune pentru toti cei interesati sa se protejeze de riscurile vietii de zi cu zi, care poate fi urmarita in premiera pe postul nostru TV si pe YouTube in fiecare joi, de la 17.05

Pagina “Zodia Asigurarilor” mai poate fi gasita si pe Facebook, iar pentru a (re)vedea toate emisiunile, dezbaterile si interviurile realizate, va invitam sa va abonati la canalul XPRIMM de pe YouTube.