1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
VIDEO:  Despre Oameni: Business, ...

VIDEO: Despre Oameni: Business, timp liber si pasiuni cu Cerasela CHIRIAC, Owner INTER Broker

In acest an INTER Broker aniverseaza 26 de ani de existenta, de aceea am vrut sa aflam de la Cerasela CHIRIAC, owner-ul companiei de brokeraj care a fost parcursul companiei de-a lungul anilor, care sunt mecanismele care au condus la un business prosper, dar si care sunt planurile de viitor si pasiunile Ceraselei. Despre toate acestea am discutat in cea mai recenta editie a emisiunii Despre Oameni by XPRIMM.INTER Broker a luat nastere in 1995 intr-un apartament de cativa metri patrati, un birou cu mobilier simplu si multe sperante. "Aveam un singur angajat, iar rand pe rand am crescut echipa. Am stiut inca de la inceput ce facem, de ce este important ceea ce facem si ne-au fost clare misiunea si valorile noastre. Deja aveam o experienta despre cum sa facem. Anterior fusesem asistent in brokeraj si salariat intr-o alta companie de brokeraj si experienta acumulata m-au ajutat sa pun bazele propriei companii", a precizat Cerasela CHIRIAC.

Cat de mult conteaza oamenii in construirea unui business?

"As indrazni sa spun ca numai ei conteaza. Daca ai oameni, fie ca sunt investitori, colegi sau parteneri, poti sa construiesti orice. Eu cred in binele inalt care exista in fiecare om si in dorinta lor de a ajuta. Am gasit intotdeauna si curajul de a cere ajutor, de a gasi solutii impreuna. In acest fel am reusit sa avem o echipa mare, frumoasa, puternica, unita, consecventa, armonioasa cu rezultate", spune oficialul INTER Broker.

Una dintre pasiunile Ceraselei este educatia financiara. Crede in importanta educatiei financiare si a educarii tinerilor pentru ca ei reprezinta viitorul. "Tinerii sunt plini de initiativa si vin cu foarte multe propuneri in zona de digitalizare si dezvoltare. Ei reusesc sa vada altfel lucrurile si sa ne dinamizeze si sa ne implice in multe lucruri, unele diferite pentru noi si in care reusim sa descoperim lucruri care ne usureaza munca, atat pentru clienti, cat si pentru noi ca si companie".

Intrebata care sunt hobby-urile ei, Cerasela spune ca petrecerea timpului cu familia este principalul lucru pe care prefera sa il faca in timpul liber. "Noi suntem amatori de natura. O luam pe Bella, catelusul familiei si mergem la plimbare, pur si simplu. Este o ocazie de a discuta unii cu ceilalti fara telefoane, un moment in care suntem doar noi, impreuna si ne bucuram foarte tare de timpul pe care il avem. In weekend si in natura ne regasim si suntem altfel".

In cadrul interviului oficialului INTER Broker i s-a adresat un set de cinci intrebari cu raspuns scurt, la care s-au primit urmatoarele raspunsuri:
  • un obiect fara de care nu plec din casa este... telefonul
  • parfumul meu preferat este... nu am un parfum preferat, insa imi plac cele primaveratice si usoare.
  • un loc neuitat pe care l-am descoperit in calatoriile mele... mi-a ramas la suflet India.
  • obiectele mele preferate din garderoba sunt... pantofii
  • cartile pe care le citesc cu placere sunt... cele ale Rodicai Ojog Brasoveanu si altele asemanatoare.
Va invitam sa urmariti integral interviul aici.