1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

UNIQA si SAFETY Broker asigura festivalul NEVERSEA 2022

Compania UNIQA se alatura partenerilor NEVERSEA Festival 2022, in calitate de asigurator oficial, acoperind riscurile asociate organizatorului, in baza unei polite de raspundere civila. Serviciile de intermediere si consultanta de risc sunt oferite de catre SAFETY Broker, cel mai mare broker de asigurare independent cu capital local din Romania si partener important al UNIQA.

Astfel, si anul acesta, sub egida sloganului "It's fun to be safe" SAFETY Broker a facilitat conectarea Oraganizatorilor Neversea Festival 2022 cu UNIQA, fiind un partener strategic si astfel oferind cele mai bune solutii de asigurare, totul pentru ca muzica buna si vibe-ul unic al festivalului de la malul marii sa ofere tuturor participantilor experiente memorabile si in siguranta.

"Sustinem siguranta in cadrul unui festival de amploare, care, pe parcursul catorva zile, aduce impreuna artisti de prestigiu si un public numeros. Cream momente memorabile alaturi de partenerii nostri Neversea, in mod responsabil, cu grija fata de toti cei prezenti la eveniment, pentru ca acestia sa se bucure din plin de experiente fara griji. Increderea si dezvoltarea permanenta stau la baza colaborarii noastre cu SAFETY Broker si ne ajuta sa construim impreuna solutii de asigurare calibrate, oferind liniste si continuitate in viata oamenilor si in activitatea companiilor" a declarat Carmen MIRDAN, Director Dezvoltare Corporate Business, UNIQA Asigurari.

"SAFETY Broker este liantul care conecteaza distractia cu siguranta si la cea de-a 4-a editie a festivalului Neversea. Siguranta participantilor a fost o prioritate pentru SAFETY inca de la inceputurile acestui festival, iar, prin parteneriatul cu UNIQA, reusim sa oferim cele mai eficiente solutii de asigurare, astfel incat toti cei implicati sa simta cu adevarat vibe-ul - It's fun to be safe!", a declarat Viorel VASILE, CEO al SAFETY Broker.

"Festivalul Neversea are nevoie de o infrastructura excelenta pentru a putea ramane unul dintre cele mai sigure festivaluri de muzica din Europa. Continuarea parteneriatului strategic cu UNIQA va sustine acest obiectiv, ei fiind asiguratorii oficiali al evenimentului inca de la prima editie", a declarat Bogdan RADULESCU, Head of Partnerships & New Business Neversea.

Cea de-a patra editie Neversea are loc anul acesta in perioada 7 - 10 iulie, la Constanta si aduce in fata publicului din Romania peste 150 de artisti nationali si internationali.

UNIQA este unul dintre jucatorii importanti ai pietei de asigurari, cu o experienta de peste 10 ani in Romania si mai mult de 200 de ani la nivel international.

Comunitatea si solutiile de asigurare potrivite nevoilor acesteia sunt valori esentiale pentru UNIQA, compania dezvoltandu-si strategia si activitatile prin crearea de programe de asigurare care acopera un spectru larg de riscuri si sustin o viata mai buna, impreuna.

Noul model de afaceri al UNIQA este organizat pe trei paliere - Retail, Bancassurance, Corporate & Affinity, pentru a adresa nevoile clientilor intr-un mod personalizat, oferind produse si servicii de calitate, la nivelul celor mai inalte exigente.

Safety Broker este cel mai mare broker de asigurare ce opereaza in Romania si Republica Moldova prin 150 de birouri teritoriale. Compania dispune in prezent de una dintre cele mai dezvoltate retele teritoriale de sucursale si agentii la nivel national.

Cu o experienta de 17 ani si un portofoliu de peste 1 milion de clienti, Safety Broker este de 8 ani consecutiv liderul pietei de brokeraj in asigurari. In luna martie a acestui an, a devenit primul broker creator de produse de asigurare din Romania, in urma avizului favorabil obtinut din partea ASF. Compania a primit Trofeul de Excelenta Retail la Premiile Brokerilor de Asigurare 2021.