1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

TRANSGAZ vrea sa cumpere asigurari CASCO de 410.000 lei

Societatea Nationala de Transport Gaze Naturale TRANSGAZ SA Medias va organiza, la inceputul lunii octombrie, o licitatie deschisa pentru achizitia de servicii de asigurari de tip CASCO pentru peste 330 de vehicule din parcul auto al companiei, pe o perioada de 12 luni.

Valoarea estimata a contractului de asigurare este de 410.000 lei, potrivit unuit anunt publicat de societate pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP).

Conform Caietului de Sarcini, TRANSGAZ vrea sa asigure 157 de autoturisme si automobile, 9 autovehicule transport persoane, 161 alte autovehicule, 8 remorci si semiremorci si 4 buldoexcavatoare.

Criteriul in baza caruia va fi atribuit contractul este "pretul cel mai scazut".

Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 3 octombrie 2014, ora 10:00, iar termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 7 octombrie, ora 08:30, urmanda ca deschiderea ofertelor sa se faca la ora 11:00, la sediul TRANSGAZ.

Ofertantul trebuie sa faca dovada ca in ultimii 3 ani a prestat servicii similare cu cele care fac obiectul prezentei proceduri de achizitie publica, in valoare cumulata de cel putin 410.000 lei, la nivelul a unul sau mai multe contracte.

"Asigurarea CASCO se face fara fransiza, iar in caz de furt, respectiv de dauna totala, despagubirea se va face in limita sumei asigurate fara valoare reziduala, chiar daca anterior au existat daune la acelasi vehicul", se precizeaza in Caietul de Sarcini.

De asemenea, in caz de dauna piesele si subansamblele care se inlocuiesc in urma reparatiilor acoperite de polita CASCO vor fi numai "piese originale noi" in functie de tipul/marca/categoria vehiculului avariat.

Polita CASCO trebuie sa cuprinda si asigurarea persoanelor aflate in autovehicul in momentul producerii avenimentului, astfel: in caz de deces - 1.000 euro; in caz de invaliditate - 2.000 euro; in caz de spitalizare - 10 euro pe zi, precum si asigurarea bagajelor pasagerilor la autovehicule de transport persoane, care transporta peste 8 persoane inclusiv conducatorul auto, in valoare de 300 euro/persoana.

Potrivit Caietului de Sarcini, asigurarile CASCO trebuie sa fie valabile atat in tara cat si pe intreg teritoriul Europei, in aceleasi conditii, fara alte costuri suplimentare.