1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Spotul radio al campaniei

Spotul radio al campaniei "Luna Asigurarilor de Sanatate" se aude la RFI Romania

"Ca sa fim mai sanatosi, trebuie sa schimbam obiceiurile rele in obiceiuri bune. Pas cu pas. Stim ca nu e usor, dar nici imposibil. Tine de fiecare dintre noi sa avem grija de sanatatea noastra. Afla sfaturi utile, dar si cum te poate ajuta o asigurare de sanatate in campania "Luna asigurarilor de sanatate" " - acesta este mesajul care se aude, in martie, la RFI Romania.

In calitate de Partener Media al campaniei, RFI Romania difuzeaza spotul radio al campaniei nationale de educatie financiara si de informare "Luna Asigurarilor de Locuinte".

Il auzi pe frecventele RFI Romania - Bucuresti 93.5fm, Iasi 97.9fm, Craiova 94fm, Sibiu 98fm, Cluj-Napoca 91.7fm, Timisoara 96.9fm si Chisinau pe 107.3fm - sau poti sa urmaresti varianta video pentru mediul online direct pe pagina proiectului, aici.

Despre campanie

Campania nationala de informare si educatie financiara "Luna Asigurarilor de Sanatate" este organizata de APPA - Asociatia pentru Promovarea Asigurarilor cu sprijinul UNSAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania si UNSICAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari din Romania.

Partenerii campaniei sunt GROUPAMA Asigurari, ALLIANZ-TIRIAC Asigurari, SIGNAL IDUNA, SAFETY Broker, MEDIHELP Broker, CAMPION Broker, MERCER MARSH Benefits, MILLENIUM Insurance Broker, Consultant AA, ASIGEST Broker, DESTINE Broker, DAW Management Broker, HOBBIT Broker si ASISOFT.

Mesajele campaniei vor fi transmise si de RFI Romania, Revista BIZ si ziuaveche.ro, in calitate de Parteneri media.

Afla mai multe despre proiect pe pagina oficiala a campaniei, pe Facebook sau pe Instagram.