1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Soferii pot cumpara RCA din ...

Soferii pot cumpara RCA din aplicatia UXO, prin SAFETY Broker

Soferii din Romania pot sa achizitioneze acum asigurari RCA si de pe aplicatie UXO prin parteneriatul cu SAFETY Broker.

Lansata recent, UXO ofera posesorilor de autovehicule un mod eficient de a administra toate documentele legate de masinile lor, indiferent de polita pe care trebuie sa o reinnoiasca sau de taxa pe care trebuie sa o plateasca. 

Mai exact, prin intermediul aplicatiei, soferii pot contracta polite de raspundere civila auto obligatorie (RCA), prin parteneriatul cu SAFETY Broker, pot obtine informatii cu privire la valabilitatea inspectiei tehnice periodice (ITP) sau pot efectua alte plati, pentru diferite servicii auto, catre reteaua de parteneri UXO. 

„Ne bucuram sa anuntam semnarea unui nou parteneriat care vine in sprijinul comunitatii de soferi din Romania. Aplicatia UXO, reprezinta un instrument intuitiv si eficient ce faciliteaza gestionarea documentelor auto si achizitia de polite RCA.  Asemenea solutii tehnologice reprezinta un pas important catre o digitalizare extinsa a pietei de asigurari din Romania. Prin parteneriatul sau cu EMAG, SAFETY Broker acopera deja peste 50% din piata online, si suntem ferm convinsi ca prin UXO vom consolida si mai mult accesibilitatea serviciilor noastre catre clientii nostri”, a declarat Viorel Vasile, Presedinte CA  SAFETY Broker SA.

Cum puteti achizitiona polita RCA de pe UXO

Procesul de incheiere a unei polite RCA poate fi realizat integral prin UXO, serviciile de obtinere a ofertelor si de contractare a politelor fiind oferite de catre SAFETY Broker. Accesarea acestui serviciu este gratuita pentru utilizatorii UXO, fiind necesar ca utilizatorii sa achite doar pretul politei de asigurare. 

Aplicatia este disponibila pentru descarcare pe App Store si Google Play

SAFETY Broker este cel mai mare broker de asigurare ce opereaza in Romania si Republica Moldova prin 150 de birouri teritoriale. Compania dispune in prezent de una dintre cele mai dezvoltate retele teritoriale de sucursale si agentii la nivel national.

Cu o experienta de 19 ani si un portofoliu de peste 1 milion de clienti, SAFETY Broker este de 11 ani consecutiv liderul pietei de brokeraj in asigurari.