1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
SIGNAL IDUNA, asiguratorul oficial ...

SIGNAL IDUNA, asiguratorul oficial al evenimentului de deschidere Timisoara - Capitala Europeana a Culturii in 2023

SIGNAL IDUNA ASIGURARI a fost asiguratorul oficial al evenimentelor care au marcat deschiderea programului Timisoara 2023 - Capitala Europeana a Culturii, desfasurate in perioada 17-19 februarie.

Cu aceasta ocazie, compania a asigurat, in baza unei polite de raspundere civila, riscurile asociate evenimentelor desfasurate pe parcursul celor trei zile. A oferit astfel acoperire pentru posibile pagube materiale sau vatamari corporale ce ar fi putut aparea in timpul spectacolelor, concertelor, a evenimentelor comunitare sau a expozitiilor, precum si in cazul interventiilor in spatiul public, realizate de catre artisti nationali si internationali si sustinute in toate cartierele Timisoarei.

"Suntem onorati sa fim asiguratorul oficial al acestui eveniment cultural european de amploare, implicandu-ne activ in comunitate, alaturi de clientii si partenerii nostri. Aceasta asociere a avut la baza valori comune care ne ghideaza in activitatea noastra de zi cu zi, precum inovatia, angajamentul, increderea, carora li se adauga diversitatea si solidaritatea, in spiritul creatiei. A fost un prim pas facut in directia extinderii implicarii noastre in comunitate si ne propunem sa ramanem alaturi, pe tot parcursul anului, de evenimentele culturale atat din Timisoara cat si din tara", a declarat Lidia MALACIA, Marketing Manager SIGNAL IDUNA ASIGURARI.

In calitate de asigurator general, SIGNAL IDUNA contribuie la dezvoltarea centrelor culturale din Romania, oferind solutii de protectie precum: asigurarea de raspundere civila a organizatorilor de evenimente sportive, artistice si distractive, asigurarea de accidente a persoanelor participante la eveniment, asigurarea operelor de arta si a expozitiei. Politele de asigurare ofera continuitate in cazul evenimentelor neprevazute, in acoperiri putand fi inclusi subcontractantii sau alti asigurati aditionali, in functie de caz.

"Timisoara a devenit Capitala Europeana a Culturii, in acest sfarsit de saptamana avand loc peste 130 de evenimente care au marcat acest moment. Putem spune ca orasul nostru este de acum o carte de vizita pentru intreaga Romanie. Zeci de mii de oameni, foarte multi dintre ei din afara tarii, au participat doar in aceste zile la evenimentele organizate in oras si este obligatia noastra ca acestia sa fie feriti de orice riscuri. Pe aceasta cale, as vrea sa multumesc asiguratorului oficial de la aceste evenimente, compania SIGNAL IDUNA ASIGURARI. Sunt bucuros de acest parteneriat si sunt increzator ca vom continua sa colaboram si cu alte ocazii, in acest an plin de evenimente pentru Timisoara", a declarat Dominic FRITZ, primarul Timisoarei.

"Ne bucuram sa vedem ca programul Timisoara 2023 creaza nu doar noi conexiuni intre creatori si public, ci si legaturi solide intre sectorul cultural si mediul de business. Credem ca aceste parteneriate, pe care ni le dorim pe termen lung, sunt esentiale pentru o oferta culturala sustenabila", a precizat Vlad Ioan TAUSANCE, membru al echipei curatoriale Timisoara 2023.

Titlul de Capitala Europeana a Culturii este detinut de orasele care arata diversitatea culturilor din Europa, promovand dezvoltarea prin intermediul evenimentelor artistice. Turisti din intreaga lume, alaturi de locuitori ai Timisoarei au avut, in perioada 17-19 februarie, peste 130 de ocazii si invitatii de a cunoaste mai bine orasul prin expozitii, concerte, evenimente comunitare sau spectacole organizate in tot orasul. Cu prilejul desemnarii Timisoarei drept capitala europeana a culturii, vor fi organizate peste 1.000 de evenimente exceptionale care vor intra in istoria orasului.