1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Patria Bank lanseaza programul de ...

Patria Bank lanseaza programul de educatie financiara Academia Patria, dedicat antreprenorilor din Romania

Patria Bank anunta lansarea Academiei Patria, un program de educatie financiara dedicat antreprenorilor. Proiectul educational isi propune sa sprijine mediul de afaceri din Romania, in contextul economic dificil din prezent.

In cadrul Academiei Patria, antreprenorii se pot inscrie gratuit la un program format din mai multe workshop-uri, derulate exclusiv online, care abordeaza o serie de teme de interes.

Sesiunile Academiei Patria sunt sustinute de specialisti de renume si constituie una dintre actiunile derulate de banca in cadrul parteneriatului de lunga durata pe care l-a dezvoltat cu mediul antreprenorial din Romania. Astfel, Patria Bank sprijina antreprenorii locali sa continue sa isi dezvolte afacerile si sa depaseasca provocarile generate de mediul economic dificil din aceasta perioada.

"Lansarea programului Academia Patria este o alta dovada a angajamentului nostru de a sprijini antreprenorii din Romania, aceasta fiind una dintre prioritatile organizatiei noastre. Accesul la programul nostru de instruire este gratuit, iar specialisti renumiti isi vor impartasi cunostintele timp de cateva saptamani, pentru a creste know-how-ul antreprenorilor in economie, finante, marketing, produse bancare, fonduri europene si ESG. Antreprenoriatul este motorul dezvoltarii economice si, in aceste vremuri dificile, sprijinirea antreprenorilor pentru a putea continua sa adauge valoare mediului de afaceri este esentiala", a declarat Burak YILDIRAN, CEO Patria Bank.

In cele patru saptamani de workshop-uri, antreprenorii isi vor imbunatati alaturi de specialistii din Academia Patria cunostintele de business, pentru a putea sa faca fata mai bine provocarilor si sa ia cele mai bune decizii pentru afacerile lor.

Temele de actualitate, dezbatute in cadrul programului de educatie financiara, sunt urmatoarele:

  • Contextul Economic - provocari si oportunitati;
  • Importanta comunicarii in marketing;
  • Ce aduce inflatia din 2022 si care este situatia financiara in timpul crizei; Cum sa luam decizii cu banii nostri;
  • Finantarea afacerii - Fonduri UE, Factoring, EaSi, servicii si produse bancare.

Initiativa a debutat cu clientii bancii din domeniile Agro si Microintreprinderi, iar Patria Bank isi propune sa extinda programul Academia Patria pentru un segment cat mai mare de clienti, care sa beneficieze de solutii si idei pentru planurile si proiectele lor.

Despre Patria

Patria Bank este o banca romaneasca dedicata cresterii gradului de bancarizare in Romania si sustinerii antreprenorilor si afacerilor locale. Listata la Bursa de Valori Bucuresti, Patria Bank are o prezenta fizica nationala si ofera produse si servicii bancare de baza 100% online tuturor romanilor, oriunde s-ar afla acestia. Grupul Patria Bank are ca actionar majoritar Fondul de Investitii Emerging Europe Accession Fund (EEAF), un fond de private equity ai carui principali investitori sunt BERD (Banca Europeana de Reconstructie si Dezvoltare), FEI (Fondul European de Investitii, parte a Grupului Bancii Europene pentru Investitii), DEG (Banca de Dezvoltare, parte a grupului bancar KFW) si BSTDB (Banca de Dezvoltare a Regiunii Marii Negre).

Sursa foto: Patria Bank