1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
PRBAR are un nou Consiliu Director

PRBAR are un nou Consiliu Director

Stefan PRIGOREANU - CEO MILLENIUM Insurance Broker - a fost votat, luni, 05 Decembrie 2022, in functia de Presedinte al PRBAR cu unanimitate de voturi - Patronatul Roman al Brokerilor de Asigurare-Reasigurare, in cadrul Adunarii Generale a organizatiei. El o va inlocui, incepand cu luna martie, pe Adriana GRECU.

Totodata, cele doua pozitii de Vicepresedinte vor fi ocupate de Antonio BABETI, CEO GLOBASIG Broker si de Robert NITA , membru Consiliu Administratie SAFETY Broker.

Luni, 05 Decembrie 2022, a avut loc intr-un cadru statutar Adunarea Generala a membrilor Patronatului Roman al Brokerilor de Asigurare Reasigurare, conform Convocatorului Presedintelui din data 05 Noiembrie 2022. Respectandu-se Ordinea de zi, membrii Patronatului au supus la vot si au aprobat componenta noului Consiliului Director pentru urmatorii doi ani, astfel: Presedinte PRBAR - Stefan PRIGOREANU, Vicepresedinte PRBAR -Antonio BABETI; Vicepresedinte PRBAR - Robert NITA", cu unanimitate de voturi, se arata in comunicatul transmis de Patronat.

Stefan PRIGOREANU: "Le multumesc tuturor membrilor PRBAR pentru ca mi-au acordat increderea in unanimitate! Acest vot ma onoreaza si ma determina sa folosesc cat pot mai bine ceea ce am acumulat ca experienta, in intreaga mea activitate in aceasta industrie, in scopul consolidarii pietei si pozitiei brokerilor, precum si pentru constructia unui cadru general bun, de care sa se beneficieze clientii nostri. Alaturi de colegii mei din Consiliul Director vom continua proiectele incepute cu privire la pozitionarea corecta si echilibrata a brokerilor in piata, la dezvoltarea educatiei financiare, la cresterea calitatii serviciilor de intermediere, cat si in atragerea tinerilor catre acest domeniu. Desi preiau acest mandat intr-o perioada provocatoare, atat pentru industria noastra, cat si pentru economie, in general, sunt optimist si determinat sa contribui pentru a ridica nivelul profesional al pietei cat mai aproape de standardele europene.

Ii multumesc Adrianei, pentru munca depusa in precedentul mandat!"

Robert NITA: "Votul de astazi al colegilor mei din Patronat vine intr-un moment in care se pune mare accent pe partea legislativa a industriei de asigurari. Avem nevoie de un PRBAR puternic, astfel incat sa ne aducem si in urmatorii doi ani o contributie semnificativa la dezvoltarea durabila si echilibrata a pietei de asigurari , in beneficiul tuturor celor implicati: clienti, parteneri, angajati, si actionari. Ca Vicepresedinte imi propun sa continuam demersurile si implicarea pe care ne-am asumat-o inca de la infintarea Patronatului pe partea suportului legislativ si, personal, voi continua si in aceasta noua etapa sa militez pentru modernizarea si dezvoltarea industriei locale de asigurari. Am toata increderea ca voi face o echipa buna cu Stefan PRIGOREANU si Antonio BABETI.!

Le multumesc colegilor, membrii ai Patronatului, pentru increderea acordata!"

Antonio BABETI: "Ca membru fondator am urmarit si analizat in fiecare mandat toate intentiile si activitatile PRBAR, inca din 2017. Determinarea, profesionalismul si cel mai important - dorinta de a aduce un suflu nou pe piata intermedierilor in asigurari, cred ca se pliaza foarte mult pe ceea ce consider eu ca ar trebui sa faca o organizatie patronala in domeniul asigurarilor. Ca Vicepresedinte al PRBAR voi continua implicarea cu speranta si increderea ca pot contribui intr-un mod direct si activ la dezvoltarea acestei profesii, la promovarea unor idei si actiuni care sa duca industria locala de asigurari intr-o noua etapa, prin mesaje adaptate publicului larg. Am convingerea ca alaturi de colegii mei, Stefan, Robert, Otilia si Cristi, vom crea noi programe de educatie financiara prin care vom incerca atragerea tinerilor in industria de asigurari.

Votul colegilor ma onoreaza. Multumesc!"

Adriana GRECU: "Mandatul meu la conducerea PRBAR s-a suprapus cu o perioada extrem de provocatoare la nivel socio-economic, in general, provocarile nelipsind nici din piata asigurarilor din Romania. A fost o perioada complexa si complicata in acelasi timp, in care m-am straduit sa reprezint organizatia cat am putut de bine, in scopul consolidarii pozitiei noastre in piata de asigurari. Mi-am asumat fiecare decizie, am tratat lucrurile cu maxima seriozitate si responsabilitate si am folosit toata experienta mea personala si profesionala pentru a ne atinge obiectivele. A fost o oportunitate continua de invatare si intelegere pentru care sunt recunoscatoare si pentru care le multumesc tuturor celor care m-au sustinut, dar si celor care m-au criticat! Le multumesc colegilor din echipa de conducere, Stefan PRIGOREANU si Gheorge GRAD, care mi-au fost alaturi in acest timp si ii doresc noului Presedinte si echipei sale mult succes si numai obiective realizate!"